Kendall Jenner: Δηλώνει εθισμένη στα social media και μιλά για τις κρίσεις άγχους
Κόσμος

Kendall Jenner: Δηλώνει εθισμένη στα social media και μιλά για τις κρίσεις άγχους

Kendall Jenner: Δηλώνει εθισμένη στα social media και μιλά για τις κρίσεις άγχους

Όσα είπε αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Kendall Jenner μιλώντας στη σειρά «Open Minded: Unpacking Anxiety» της Vogue.

Το σούπερ μοντέλο αναφέρθηκε με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε εθισμένη σε αυτά την τελευταία περίοδο και ότι ένα από τα πράγματα που την εξοργίζουν είναι, όταν διαβάζει ψευδείς ιστορίες για εκείνη.

Με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία είπε: «Η σχέση μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι λίγο εθιστική αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν μου αρέσει και δεν είμαι περήφανη που το λέω αυτό … αλλά νιώθω επίσης ότι αυτό είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι από εμάς».

Όπως εξήγησε, ενώ δεν αισθάνεται ότι χρειάζεται τα social media «δεν υπάρχει πραγματική απόδραση».

«Είναι κάτι που με εξοργίζει, που πραγματικά με απογοητεύει και νομίζω ότι εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν κάποιος ισχυρίζεται μια ψευδή ιστορία για μένα. Το διαδίκτυο, υποθέτω, βασίζει τα πράγματα σε τόσο μικρές στιγμές χωρίς γενικό πλαίσιο. Δεν ξέρουν το πριν ή μετά και θα το πάρουν και θα σε κρίνουν απόλυτα από αυτό το μικρό πράγμα» συνέχισε.

«Έχω στιγμές που αισθάνομαι ότι θα καταρρεύσω ή ότι δεν αντέχω άλλο γιατί μερικές φορές νιώθω ότι… δεν μπορώ ποτέ να κάνω κάτι σωστό» πρόσθεσε.

Η Jenner μίλησε και για το πώς εμφανίστηκε το άγχος της όταν ήταν πιο μικρή.

«Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ μικρή -θα έλεγα 8, 9, 10- και είχα δύσπνοια και πήγαινα στη μαμά μου και της το έλεγα» είπε η Jenner, εξηγώντας ότι όσο περισσότερο διάσημο γινόταν το σόου τους, τόσο χειροτέρευε το άγχος της.