Kim Cattrall: Οι απολαβές έφεραν τη ρήξη με την Sarah Jessica Parker
Κόσμος

Kim Cattrall: Οι απολαβές έφεραν τη ρήξη με την Sarah Jessica Parker

Kim Cattrall: Οι απολαβές έφεραν τη ρήξη με την Sarah Jessica Parker

Μια νέα εκδοχή – ίσως πιο λογική και πιστευτή- έρχεται να εξηγήσει γιατί η Kim Cattrall δεν έχει πια καλές σχέσεις με τη Sarah Jessica Parker. Ενώ ως Samantha και Carrie ήταν κολλητές μαζί με τις άλλες δύο της τετράδας -τη Miranda και την Charlotte- που καθιερώθηκαν στο Sex And The City, στην πραγματική ζωή φαίνεται ότι τις χωρίζει ένα… χάος.

Να θυμίσουμε ότι το όλο ζήτημα προέκυψε λίγο πριν ανακοινωθεί ότι σχεδιάζονται τα γυρίσματα του Sex and the City 3. Ενώ οι Parker, Nixon και Davis συμφώνησαν να προχωρήσουν, η Kim Cattrall έκανε πίσω τελευταία στιγμή, διαλύοντας το όνειρο των fans για μια τρίτη ταινία.

Τότε, το ρεπορτάζ της Daily Mail είχε αποκαλύψει ότι η Kim Cattrall έκανε πίσω για την τρίτη ταινία του Sex and the City επειδή η Warner Bros δεν δέχτηκε το αίτημά της, να αναλάβει η εταιρεία την παραγωγή κάποιων ταινιών της που είχε σε εξέλιξη, χωρίς να επιβεβαιώνεται η είδηση από την Cattrall.

Miranda, Samantha, Charlotte και Carrie - Photo: HBO

Miranda, Samantha, Charlotte και Carrie – Photo: HBO

Για τα λεφτά τα κάνει όλα;

Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου και της παραγωγής της σειράς Sex and the City δίνουν τη δική τους εκδοχή. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή μοιάζει πιο αληθοφανής και πιστευτή σε σχέση με όσα έχουν ακουστεί.  Σύμφωνα με το συνεργείο λοιπόν, η Kim ήταν εξαιρετικά ενοχλημένη που πληρωνόταν πολύ λιγότερα χρήματα από την Sarah Jessica Parker.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή, ο executive producer του Sex and the City, Michael Patrick King, επιβεβαίωσε ότι η SJP αμειβόταν καλύτερα από τις συμπρωταγωνίστριές της, αφού στην ουσία ήταν και η βασική star της σειράς.

Παρόλο που και η Cynthia Nixon και η Kristin Davis δεν διαφωνούσαν με αυτή τη μισθολογική διαφορά, η Kim, που είχε μια αξιοσημείωτη καριέρα πίσω της, δεν το ξεπέρασε ποτέ.

“Καθώς η σειρά εξελισσόταν, οι χαρακτήρες και το συνεργείο γίνονταν σαν οικογένεια. Η Kristin, η Cynthia και η Sarah Jessica έγιναν μια παρέα της οποίας η Kim δεν ήταν ποτέ πνευματικά μέλος. Τόσο η Kristin όσο και η Cynthia κατανοούσαν ότι το αστέρι ήταν η Sarah Jessica”, δήλωσε ο King.

Ακόμα και όταν οι αμοιβές όλου του καστ ανέβηκαν, η Kim εξακολουθούσε να μην είναι ευχαριστημένη επειδή γνώριζε ότι η Sarah Jessica λαμβάνει περισσότερα. “Υποθέτω ότι για την Kim δεν είχε σημασία πόση ήταν η αύξηση, αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ισότιμη μισθολογική αντιμετώπιση”, είπε ο King.

Φταίει και το σενάριο

Ο δημοσιογράφος της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής Origins, James Andrew Miller, έκανε άλλη μία αποκάλυψη που θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο στην αποχώρηση της Cattrall. Υποστήριξε ότι η εξέλιξη του σεναρίου της τρίτης ταινίας  ήταν άλλος ένας λόγος που η Kim ήταν δυσαρεστημένη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, στη νέα ταινία, ο Mr. Big πεθαίνει από ανακοπή και όλη η ταινία αναφέρεται στη νέα ζωή της Carrie, ως χήρας πλέον. Η Kim θεώρησε ότι η ταινία περιστρέφεται περισσότερο γύρω από την Carrie και όχι την αδιάρρηκτη φιλία των τεσσάρων κύριων χαρακτήρων.