Kim Cattrall: Η συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά και να επιλέξει το Sex and the City
Κόσμος

Kim Cattrall: Η συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά και να επιλέξει το Sex and the City

Kim Cattrall: Η συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά και να επιλέξει το Sex and the City

Η Βρετανίδα star αποφάσισε στα 41 της να μην κάνει παιδιά, καθώς ήταν απρόθυμη να αφήσει την τεράστια επιτυχία της σειράς

Συνειδητοποιημένη και απόλυτα σίγουρη για την απόφαση να μην αποκτήσει απογόνους στα 41 της χρόνια, εμφανίστηκε η Kim Cattrall, η οποία γνώρισε την αποθέωση μέσα από το Sex and the City, το οποίο γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία μέχρι και σήμερα.

«Δεν υπάρχει τρόπος να το κάνω σε υγιή κατάσταση» είχε σκεφτεί στα 41 της, όταν πρωταγωνιστούσε στην πασίγνωστη σειρά, δήλωσε η 64χρονη σήμερα σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Women’s Prize For Fiction Podcast.

Η ηθοποιός, η οποία ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Mark Levinson εκείνη την περίοδο, απολάμβανε την τεράστια επιτυχία του σόου της HBO, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που οι γυναίκες στην ηλικία της είχαν περιορισμένες επιλογές στην οθόνη.

Η ίδια, παραδέχτηκε ότι το εξαντλητικό πρόγραμμά της, σε συνδυασμό με το πάθος της για τη δουλειά της, την έκαναν να νιώθει ότι η μητρότητα δεν ήταν βιώσιμη επιλογή.

Η Kim Catrall είπε χαρακτηριστικά στον Zing Tsjeng: «Αυτό ήταν το 1998, θα έπρεπε να γίνω λίγο επιστημονικό πείραμα. Ο σύντροφός μου και εγώ θα έπρεπε να είμαστε διαθέσιμοι για σεξ σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να το κάνω αυτό σε μια υγιή, συναισθηματική, σωματική ή ακόμα και σωματική κατάσταση».

«Ήμουν επίσης 41. Και σκέφτηκα ότι πρέπει να λάβω μια απόφαση εδώ για την ευημερία μου. Και μου άρεσε να δουλεύω, η δουλειά μου ήταν το διαβατήριό μου για την ανεξαρτησία και την ελευθερία μου και τη μόρφωσή μου. Έτσι το σκέφτηκα στα 40 μου, οπότε και τα προσφερόμενα σενάρια είχαν ήδη κοπεί στα μισά γιατί δεν με θεωρούσαν πλέον η νεαρή κοπέλα. Τους ρόλους μου του αναλάμβαναν ολοένα και νεότερες γυναίκες. Αυτό ήταν το σύστημα και εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Σκέφτηκα λοιπόν τον εαυτό μου. Είπα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν το κάνω, Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω όλα όσα μας λέει ο γιατρός. Και ακόμα και αν μπορούμε να τα κάνουμε κατά γράμμα, ίσως ακόμα να μην μπορώ να μείνω έγκυος, κάτι που είναι θλιβερό».