Kim Kardashian: Ξανά στο Παρίσι μετά τη ληστεία
Κόσμος

Kim Kardashian: Ξανά στο Παρίσι μετά τη ληστεία

Kim Kardashian: Ξανά στο Παρίσι μετά τη ληστεία

Πριν δύο χρόνια η Kim Kardashian βρέθηκε στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Τότε, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε και με την απειλή όπλου της έκλεψαν κολιέ αξίας 33.000$. Tο κολιέ βρέθηκε σε κοντινό πεζοδρόμιο την επομένη της ληστείας, το σοκ όμως για την reality τηλεπερσόνα παρέμεινε.

Ο σύζυγός της Kim Kardashian, Kanye West, της ζήτησε ευγενικά και χωρίς να την πιέσει, να τον ακολουθήσει στο Παρίσι για την επίδειξη ανδρικών ρούχων του οίκου Louis Vuitton, προς τιμήν του φίλου τους, Virgil Abloh. «Δεν θα ήθελα να σε πιέσω να έρθεις στο Παρίσι. Ξέρω πως ήταν πολύ δύσκολα την τελευταία φορά που ήσουν εκεί. Απλώς ο κόσμος που θα ήθελε πολύ να σε δει εκεί, θα εκπλαγεί αν όντως το κάνεις. Δεν υπάρχει πίεση όμως», είπε ο γνωστός rapper στη σύζυγό του στο τελευταίο επεισόδιο Keeping Up With The Kardashians. Από τη στιγμή που ήταν τόσο σημαντικό για εκείνον, η Kim Kardashian πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Οι συμβουλές των αδερφών της

Η Kim συζήτησε το θέμα και με τις αδερφές της Khloe και Kourtney Kardashian. Η παρουσιάστρια του Revenge Body, Khloe Kardashian, της είπε: «Είναι πολύ σημαντικό από μεριάς σου», με την Kim να της απαντάει: «Παρά το ότι με αγχώνει, θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό τόσο για τον Kanye να πάω μαζί του, όσο και για τον Virgil να είμαι στην επίδειξη». Οι δύο αδερφές της, την στήριξαν απόλυτα στην απόφασή της αυτή, λέγοντας πως ήταν «καιρός να γίνει». Τέλος, η Kim Kardashian παραδέχτηκε: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το Παρίσι. Ελπίζω αυτό το ταξίδι να είναι τόσο καλό ώστε να μου πάρει πίσω την κακή ανάμνηση (εννοώντας τη ληστεία) και να αρχίσω πάλι να θυμάμαι όλα αυτά τα μαγικά πράγματα που έχει η πόλη, αλλά και γιατί την ερωτευτήκαμε με τον Kanye».

Το ταξίδι τελικά έγινε, όλα πήγαν καλά κι η Kim Kardashian γύρισε ενθουσιασμένη και το διηγήθηκε στις αδερφές της με κάθε λεπτομέρεια.