Kobe Bryant: Το βιβλίο που θα έγραφε με τον Paulo Coelho
Κόσμος

Kobe Bryant: Το βιβλίο που θα έγραφε με τον Paulo Coelho

Kobe Bryant: Το βιβλίο που θα έγραφε με τον Paulo Coelho

Τι αποκάλυψε ο δημοφιλής συγγραφέας;

Ένα βήμα πριν γράψει ακόμα ένα βιβλίο ήταν ο Kobe Bryant, προτού χάσει τόσο αναπάντεχα τη ζωή του.

Ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Paulo Coelho αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ότι επρόκειτο να συνεργαστεί με τον “βασιλιά” του NBA επάνω σε ένα παιδικό βιβλίο!

Παρ΄όλα αυτά, δε θα διαβάσουμε ποτέ τις σελίδες του, καθώς ο Coehlo, διέγραψε το προσχέδιο, μετά τα τραγικά νέα του θανάτου του κορυφαίου μπασκετμπολίστα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε:

“Ήσουν κάτι παραπάνω από έναν σπουδαίο παίκτη, αγαπημένε Kobe. Έμαθα πολλά από σενα. Διαγράφω το προσχέδιο αυτή τη στιγμή. Το βιβλίο έχασε το νόημά του”.

Σε επόμενο χρόνο εξήγησε την πράξη του αυτή λέγοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε:

“Διέγραψα το αρχείο, γιατί δεν είχε κανέναν νόημα να το δημοσιεύσω χωρίς εκείνον. Δε θα “έδινε” τίποτα σχετικό με αυτόν ή την οικογένειά του”.

Αυτό, όμως δεν σημαίνει πως δε θα γράψει κάποτε κάτι σχετικά με τη γνωριμία του με τον θρύλο των παρκέ, αφού ο ίδιος δήλωσε πως θα θελε πολύ να μοιραστεί την εμπειρία του με τον Kobe.

Ο κορυφαίος παίκτης των Lakers είχε ήδη γράψει τη σειρά βιβλίων “Training Camp” με τον Wesley King, το “Legacy and the Queen” με την Annie Matthew, καθώς και την αυτοβιογραφία του με τίτλο The Mamba Mentality: How I Play.