Κορονοϊός: Πέθανε ηθοποιός του Star Wars δύο μέρες μετά τη διάγνωσή του
Κόσμος

Κορονοϊός: Πέθανε ηθοποιός του Star Wars δύο μέρες μετά τη διάγνωσή του

Κορονοϊός: Πέθανε ηθοποιός του Star Wars δύο μέρες μετά τη διάγνωσή του

Εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές

“Έφυγε” από τη ζωή ο Andrew Jack, o ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του Major Caluan Ematt στη σειρά ταινιών του Star Wars, χτυπημένος από τον κορονοϊό, σε ηλικία 76 ετών.

Την είδηση επιβεβαίωσε η εκπρόσωπός του, Jill McCullough, στην εφημερίδα Evening Standard, αναφέροντας ότι ο Βρετανός ηθοποιός πέθανε χτες στο νοσοκομείο του Αγίου Πέτρου στο Surrey της Βρετανίας μετά από επιπλοκές που εμφάνισε.

“Ο Andrew ήταν γεμάτος ζωή, ήταν ψηλός και εντυπωσιακός με τα λευκά μαλλιά που κυμάτιζαν. Δεν θα τον προσπερνούσες αν έμπαινε σε ένα δωμάτιο. Εξακολουθούσε να εργάζεται πολύ, προπονούσε επί του παρόντος τον νέο Batman. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λένε πόσο θα τους λείψει. Η κοινότητά μας έχει χάσει μία από τις πιο λαμπρές και πιο καθαρές φωνές της”, υπογράμμισε η McCullough.

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός τη συμμετοχή του στις ταινίες Star Wars: The Force Awakens και Star Wars: The Last Jedi, δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του Moloch στο Solo: A Star Wars Story, ενώ εργαζόταν επιπλέον και ως δάσκαλος διαλέκτου.

Δυστυχώς, η σύζυγός του, Gabriel Rogers, δεν μπορούσε να είναι κοντά του στις τελευταίες του στιγμές, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα στην Αυστραλία.

Με ανάρτησή της στο Twitter αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, αναφέροντας πως είχε διαγνωσθεί μόλις δυο ημέρες πριν από τον θάνατό του από τον ιό.

“Ο Andrew Jack διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από δύο ημέρες. Δεν πονούσε, “έφυγε” γαλήνια, γνωρίζοντας ότι όλη η οικογένειά του ήμασταν “μαζί” του. Να φροντίζετε τον εαυτό σας, αγαπημένοι”.