Kristen Stewart: Λέει μόνο τα καλύτερα για τον πρώην της
Κόσμος

Kristen Stewart: Λέει μόνο τα καλύτερα για τον πρώην της

Kristen Stewart: Λέει μόνο τα καλύτερα για τον πρώην της

Η Kristen Stewart είναι πολύ ενθουσιασμένη με την επόμενη ταινία The Batman και δεν το κρύβει.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fandango, η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα μεταφορά στη μεγάλη οθόνη των “Άγγελων του Τσάρλι” (Charlie’s Angels) μίλησε για τον The Batman, όπου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο πρώην σύντροφός της, Robert Pattinson.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν και οι τρεις Άγγελοι, Kristen Stewart, Naomi Scott και Ela Balinska και είχαν μία διασκεδαστική συζήτηση για τον Batman. “Ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος Batman;” ρωτήθηκαν. “Ο Robert Pattinson, μένει να το διαπιστώσουμε” απάντησε η Stewart και πρόσθεσε: “Πιστεύω απόλυτα στο πρόσωπό του”.

Η συμπρωταγωνίστριά της, Naomi πρόσθεσε: “Αυτός και η Zoe Kravitz, η οποία βασικά γεννήθηκε για να παίξει αυτό τον ρόλο”.

“Κυριολεκτικά, είναι ήδη Catwoman” είπε η Stewart. “Ανυπομονώ να τη δω. Γνωρίζω αυτά τα παιδιά εδώ και πολύ καιρό προφανώς. Αλλά για μένα, ο Michael Keaton είναι σίγουρα ο μοναδικός” προσθέτει.

Στη συνέχεια αστειεύτηκε: “Ανυπομονώ να ακούσω τον Rob να λέει: «Είμαι ο Batman»”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Stewart εκδηλώνει ενθουσιασμό για τον ρόλο που θα υποδυθεί ο Pattinson.

“Αισθάνομαι ότι είναι ο μόνος που θα μπορούσε να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο” είπε σε προηγούμενη συνέντευξή της στο Variety. “Είμαι τόσο χαρούμενη γι ‘αυτόν. Ναι, ναι, είναι φοβερό” ανέφερε.

Η Stewart και ο Pattinson ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια, ενώ υποδύονταν τη Μπέλα και τον Έντουαρντ στις ταινίες της σειράς Twilight.

Χώρισαν το 2013 και σύμφωνα με την Stewart θα ήταν τώρα παντρεμένοι, αν έμεναν μαζί.