Kylie Jenner και Travis Scott: Χωρισμός “βόμβα” για το ζευγάρι
Κόσμος

Kylie Jenner και Travis Scott: Χωρισμός “βόμβα” για το ζευγάρι

Kylie Jenner και Travis Scott: Χωρισμός “βόμβα” για το ζευγάρι

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έσκασε” η είδηση ότι η Kylie Jenner και ο Travis Scott χώρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες της αμερικανικής ιστοσελίδας TMZ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους, παρά την πρόσφατη φωτογράφιση που έκαναν μαζί για το Playboy, διαλαλώντας τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/p/B2O7f2wnzwe/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η Kylie παρευρέθηκε στο γάμο των στενών της φίλων, Justin Bieber και Hailey Baldwin, μόνη της, χωρίς τη συνοδεία του αγαπημένου της.

https://www.instagram.com/p/B3FCf7eHzDy/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, την 2χρονη Stormi, για την κηδεμονία της οποίας αποφάσισαν να είναι κοινή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Την περασμένη εβδομάδα η Kylie πέρασε μία βαριά ίωση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες, ενώ έχασε τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις στην επίδειξη μόδας του οίκου Balmain στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, αλλά και στην τελετή απονομή των Emmy’s.

Ωστόσο, πρόσφατα επανήλθε στις επαγγελματικές της δραστηριότητες, όπως ενημέρωσε μέσω Instagram, χωρίς, βέβαια, να αναφερθεί στον Travis.

https://www.instagram.com/p/B3FLM8Zn9hL/?utm_source=ig_web_copy_link