Kylie Jenner: Πώς καταφέρνει να μην πλήξει στην καραντίνα;
Κόσμος

Kylie Jenner: Πώς καταφέρνει να μην πλήξει στην καραντίνα;

Kylie Jenner: Πώς καταφέρνει να μην πλήξει στην καραντίνα;

Ιδέες για να μην "βυθιζόμαστε" στη βαρεμάρα

Αν ψάχνετε τρόπους για να μείνετε απασχολημένοι στην καραντίνα η Kylie Jenner σας έχει τη λύση!

Η 22χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και ειδικά το τελευταίο διάστημα, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τι κάνει για να μην βαριέται κλεισμένη στο σπίτι της.

Όπως φαίνεται, η Jenner έχει γερό απόθεμα στις ιδέες αυτές, μιας και στα τέλη της εγκυμοσύνης της δεν έβγαινε έξω και έτσι έπρεπε να φανεί δημιουργική.

“Ήταν επιλογή μου να το κάνω αυτό και έτσι δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου να πλήξει. Έβλεπα ταινίες, διάβαζα βιβλία, έκανα σπα και πολλά αφρόλουτρα. Έκανα μάσκες ομορφιάς. Περιποιούμουν το δέρμα μου και τα μαλλιά μου”, είπε.

Επιπλέον, ανέφερε πως έφτιαχνε πολλά παζλ για να κρατά το μυαλό της σε επαγρύπνηση.Τώρα που βρίσκεται στη 10η μέρα καραντίνας κάνει πάλι αρκετές από αυτές τις δραστηριότητες με μόνη διαφορά ότι αύξησε τα παζλ και πλέον παρακολουθεί και σειρές για να γεμίσει τον χρόνο της.

Σε πολλά stories της προέτρεψε τους ακολούθους της να αντιμετωπίσουν σοβαρά την υπόθεση, λέγοντας πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και πως κανείς δεν έχει ανοσία στον ιό, ούτε οι νεότεροι.

Πηγή: Daily Mail