Lady Gaga: Μπήκε στο πετσί του ρόλου της διαβόητης «μαύρης χήρας», Patrizia Reggiani, η οποία όμως είναι δυσαρεστημένη με την ταινία!
Κόσμος

Lady Gaga: Μπήκε στο πετσί του ρόλου της διαβόητης «μαύρης χήρας», Patrizia Reggiani, η οποία όμως είναι δυσαρεστημένη με την ταινία!

Lady Gaga: Μπήκε στο πετσί του ρόλου της διαβόητης «μαύρης χήρας», Patrizia Reggiani, η οποία όμως είναι δυσαρεστημένη με την ταινία!

Οι φωτογραφίες από τη μεταμόρφωση της τραγουδίστριας και η ιστορία του φόνου του Gucci που συντάραξε την Ιταλία

Ο Ridley Scott αποφάσισε να ρίξει το βλέμμα του στην ιστορία που συγκλόνισε την Ιταλία και τον κόσμο της μόδας, τη δολοφονία του Mauricio Gucci.

Ετοιμάζει λοιπόν την ταινία House of Gucci που είναι ήδη στο επίκεντρο συζητήσεων, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Αποφάσισε να επιστρατεύσει την Lady Gaga -ιταλικής καταγωγής- για να ενσαρκώσει τη «μαύρη χήρα» του Gucci, Patrizia Reggiani, που έδωσε την εντολή για να δολοφονηθεί ο σύζυγός της.

Η Patrizia Reggiani και ο Maurizio Gucci όταν ήταν ακόμα ευτυχισμένο ζευγάρι το 1972. Η ομοιότητα του Adam Driver που υποδύεται τον επιχειρηματία είναι πολύ μεγάλη!

H μεταμόρφωση τόσο της Gaga όσο και του Adam Driver στον ρόλο του Ιταλού επιχειρηματία, είναι εντυπωσιακές και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα μιλούν από μόνες τους.

Η Gaga και ο Adam Driver ως Mauricio Gucci στη Λίμνη Κόμο όπου έγιναν κάποια γυρίσματα της ταινίας House of Gucci

Η τελευταία μάλιστα δείχνει και τον Al Pacino – ο οποίος υποδύεται τον Aldo Gucci, τον θείο του Mauricio με τον οποίο είχαν μεγάλη έριδα για την περιουσία του οίκου Gucci- μεταμορφωμένο πλάι στην Lady Gaga στο σετ της ταινίας.

Διαφωνεί η χήρα Gucci

Καθώς όμως η ιστορία της οικογένειας Gucci αφορά την πρόσφατη ιστορία και μάλιστα τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι εν ζωή, φαίνεται ότι υπάρχουν και αντιδράσεις.

Και πρώτα από όλα από την ίδια τη χήρα Gucci, η οποία το 2016 αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής της λόγω καλής διαγωγής.

Η Reggiani δήλωσε δυσαρεστημένη από τη Gaga. Ο λόγος; Η έλλειψη «σωστής κρίσης και σεβασμού» διότι η Lady Gaga δεν είχε το ενδιαφέρον και την ευαισθησία να τη συναντήσει προτού την ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη.

«Είμαι ενοχλημένη από το γεγονός ότι η Gaga θα με ενσαρκώσει στη νέα ταινία του Ridley Scott χωρίς καν να έχει την ευαισθησία να έρθει και να με συναντήσει. Δεν έχει να κάνει με χρήματα διότι δεν θα πάρω ούτε ένα σεντ από την ταινία. Έχει να κάνει όμως με την κοινή λογική και το σεβασμό» δήλωσε η Reggiani στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

«Νομίζω ότι κάθε καλός ηθοποιός πρέπει πρώτα να μάθει για το πρόσωπο που θα υποδυθεί. Δεν είναι σωστό που δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Και το λέω με κάθε συμπάθεια και εκτίμηση που τρέφω για το πρόσωπό της» συμπλήρωσε.

Η ιστορία του ζεύγους Gucci

Ο Mauricio Gucci γεννήθηκε το 1948 στη Φλωρεντία. Ήταν γιος της ηθοποιού Sandra Ravel και του Rodolfo Gucci, γιου του ονομαστού σχεδιαστή μόδας, Guccio Gucci.

Παντρεύτηκε τη Reggiani το 1973 αλλά τα προβλήματα στη σχέση τους εμφανίστηκαν 10 χρόνια μετά.

Ως μοναχοπαίδι, ο  Maurizio κληρονόμησε το όνομα και την τεράστια αυτοκρατορία του πατέρα του που πέθανε το 1983.

Ξεκίνησε όμως μια τεράστια διαμάχη τον θείο του, Aldo Gucci για τον έλεγχο της αυτοκρατορίας.

Ο Mauricio ξόδευε ασύστολα χρήματα και σκορπούσε την τεράστια περιουσία που κληρονόμησε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί το 1993 να πουλήσει το μερίδιο των μετοχών του στον οίκο Gucci σε αραβική εταιρεία προς 120 εκατομμύρια δολάρια.

Το 1985 εγκατέλειψε τη σύζυγό του μετά από 12 χρόνια γάμου για μια νεότερη γυναίκα, τη διακοσμήτρια Paola Franchi, με την οποία συζούσε.

Το διαζύγιό του οριστικοποιήθηκε το 1991.

Η Reggiani τυφλωμένη από τη ζήλια προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει τον πρώην πλέον σύζυγό της το 1995 έξω από τα γραφεία του στο Μιλάνο.

Ο Gucci έπεσε νεκρός με τρεις σφαίρες, η Reggiani συνελήφθη δύο χρόνια αργότερα και οδηγήθηκε σε δίκη για φόνο το 1998, οπότε και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης.

Ένα από τα χαρακτηριστικά πειστήρια που βρέθηκε στο σπίτι της Reggiani ήταν ένα ημερολόγιο Cartier  στο οποίο έγραψε μία μόνο λέξη την ημέρα του φόνου του πρώην συζύγου της και ήταν ελληνική: «Paradeisos.

Οι κόρες της Reggiani, Alessandra και Allegra, ήταν με το μέρος της μητέρας τoυς.

Οι κόρες του Mauricio Gucci και της Patrizia Reggiani στην ακροαματική διαδικασία το 2007 στο Εφετείο της Βενετίας γιατην υπόθεση του φόνου του πατέρα τους (Abaca).

Μάλιστα σπούδασαν και οι δύο στη Νομική προκειμένου να προβούν σε έφεση επί της αρχικής απόφασης.

Διαφώνησαν δε με την καταδίκη της προβάλλοντας ως επιχείρημα για την αθωότητά της το γεγονός ότι η μητέρα τους είχε όγκο στον εγκέφαλο την εποχή του φόνου, κάτι που αλλοίωσε τόσο τη συμπεριφορά της όσο και την προσωπικότητά της.

Η Reggiani αποφυλακίστηκε το 2016 μετά από 18 χρόνια στη φυλακή. Σήμερα ζει στο Μιλάνο και είναι εξαιρετικά πλούσια έχοντας μερίδιο στην περιουσία του Mauricio Gucci.

H Patrizia Reggiani το 2017 στο Μιλάνο (Abaca)

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας House of Gucci με της εμφανίσεις της Lady Gaga:

Φωτογραφίες: Mega Agency