Lady Gaga: Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με εκείνην και τον Bradley Cooper
Κόσμος

Lady Gaga: Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με εκείνην και τον Bradley Cooper

Lady Gaga: Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με εκείνην και τον Bradley Cooper

Ήρθε επιτέλους η ώρα η Lady Gaga να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για το τι πραγματικά συνέβη τη βραδιά των Oscars.

Να θυμίσουμε ότι η Gaga και ο Bradley Cooper, σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής της στην ταινία A Star is Born, ερμήνευσαν ζωντανά στη σκηνή της τελετής των Oscars το τραγούδι της ταινίας που πήρε και το βραβείο.

Η ερμηνεία τους προκάλεσε πολλά σχόλια καθώς ήταν τόσο θερμή που όλοι πίστεψαν ότι “κάτι τρέχει” μεταξύ τους. Οι φήμες μάλιστα “φούντωσαν” περισσότερο διότι η Lady Gaga μόλις χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της.

“Αυτό θέλαμε να δείτε”

Καλεσμένη του Jimmy Kimmel η τραγουδίστρια, αφού αποκάλεσε τα social media “τουαλέτα του ίντερνετ”, αποκάλυψε ότι η ερμηνεία τους με την τόσο έντονη “χημεία” ήταν “στημένη”.

“Αυτό θέλαμε να δείτε. Είναι ένα ερωτικό τραγούδι και δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό”.

Εξήγησε ότι ο Cooper της είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς ήθελε να είναι στη σκηνή όταν θα τους έβλεπε το κοινό.

Για άλλη μια φορά διέψευσε τις φήμες ότι κάτι τρέχει με τον Cooper και μάλιστα παρέπεμψε σε προηγούμενες “θερμές” ερμηνείες της, όπως αυτή με τον θρύλο Tony Bennett.

“Είχα τα χέρια μου τυλιγμένα γύρω από τον Tony Bennett εδώ και τρία χρόνια. Αυτό κάνεις όταν τραγουδάς ερωτικά τραγούδια”, είπε η Gaga.