Lindsay Lohan: Αυτό είναι το τρέιλερ του νέου της ριάλιτι στη Μύκονο
Κόσμος

Lindsay Lohan: Αυτό είναι το τρέιλερ του νέου της ριάλιτι στη Μύκονο

Lindsay Lohan: Αυτό είναι το τρέιλερ του νέου της ριάλιτι στη Μύκονο

Κυκλοφόρησε από το δημοφιλές μουσικό κανάλι MTV το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το νέο ριάλιτι της Lindsay Lohan που είναι γυρισμένο στη Μύκονο. Το πολυαναμενόμενο “Lindsay Lohan’s Beach Club” όπως θα ονομάζεται, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου και θα είναι η πρώτη σοβαρή τηλεοπτική απόπειρα της Lohan να επανέρθει στα πράγματα, αν εξαιρέσει κανείς μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με παραγωγό την Oprah Winfrey που προβλήθηκαν το 2014.

Και ενώ στα ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκαν οι αμφιλεγόμενες πλευρές της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής (που δεν ήταν και λίγες) αλλά και η προσπάθειά της να ξαναχτίσει την καριέρα της και να ξαναβρεί τις ισορροπίες της μακριά από τις ουσίες, το νέο της ριάλιτι επικεντρώνεται στις προσπάθειες της Lohan να φερθεί σαν επιχειρηματίας με την είσοδό της στον κόσμο των επιχειρήσεων ανοίγοντας το Lohan Beach House club στη Μύκονο.

Η Lohan αφεντικό το θέμα του ριάλιτι

Η Lohan-που είναι και παραγωγός του project- στοχεύει στο να αποκαταστήσει τη φήμη της και να δείξει μια διαφορετική πλευρά της. Πώς; Θα προσπαθήσει “να διαχειριστεί μια ομάδα νέων και φιλόδοξων VIP φιλοξενούμενων στο κλαμπ της που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να παγιώσουν το όνομα της Lohan ως συνώνυμο των πολυτελών διακοπών την ίδια στιγμή που οι γραμμές ανάμεσα στο φλερτ, τη φιλία και τη δουλειά είναι θολές”, μας λέει το MTV.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να διαχειριστεί και τους εργαζόμενους στην επιχείρησή της, που όπως λένε, η Lohan είναι το σκληρότερο αφεντικό που είχαν ποτέ.

“Έχω περάσει πολλά στο παρελθόν. Οι άνθρωποι πάντα μου δημιουργούσαν προβλήματα επειδή πήγαινα σε clubs, οπότε γιατί να μην ανοίξω το δικό μου;”, λέει με αυθάδεια στο τρέιλερ η Lohan ενώ κάθεται αναπαυτικά στις πολυτελείς ξαπλώστρες στo Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Στο τρέιλερ τη βλέπουμε να χορεύει όπως μόνο εκείνη ξέρει αλλά και να δείχνει τη bossy πλευρά της: “Καλωσήρθατε στη Μύκονο. Για να δουλέψετε για μένα θα πρέπει να είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Θέλω να χτίσω μια αυτοκρατορία εδώ”.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το MTV σχεδιάζει να προβάλει ένα σπέσιαλ επεισόδιο γνωριμίας με το προσωπικό του κλαμπ ενώ στις 7 Ιανουαρίου, μία μέρα πριν την πρεμιέρα, οι αδελφές της Lohan, Aliana και Dakota θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στις πιο αξιοσημείωτες “ποπ” στιγμές της αδελφής τους.