Lisa Marie Presley: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Nicolas Cage και ο γάμος εξπρές
Κόσμος

Lisa Marie Presley: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Nicolas Cage και ο γάμος εξπρές

Lisa Marie Presley: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Nicolas Cage και ο γάμος εξπρές

Η γνωριμία τους σε ένα πάρτι που οδήγησε σε ένα παθιασμένο έρωτα

Η Lisa Marie Presley έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ύστερα από ανακοπή καρδιάς που έπαθε και την βρήκε η οικονόμος της χωρίς της αισθήσεις της.

Η οικογένεια Presley έχει την «κατάρα» της καρδιάς αφού και ο βασιλιάς της Rock n’ Roll, Elvis Presley, έφυγε από την ίδια αιτία.

Στο ΟΚ! που κυκλοφορεί, υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στην κόρη του Elvis Presley τόσο για τη ζωή της όσο και για τη δικαστική διαμάχη με τις κόρες της.

Ο γάμος – αστραπή με τον Nicolas Cage

Το 1998 διέλυσε τον αρραβώνα της με τον μουσικό Τζον Οσζάικα όταν γνώρισε σε πάρτι τον Αμερικανό ηθοποιό Nicolas Cage, ο οποίος ήταν μεγάλος θαυμαστής του πατέρα της. «Πήγα σε ένα πάρτι όπου δεν ήξερα ποιον θα συναντήσω. Εκεί ήταν ένα όμορφο κορίτσι στη μέση του δωματίου φορώντας μια κοντή δερμάτινη φούστα και ένα γούνινο τζάκετ. Με κοίταξε με αυτά τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια τα οποία έλεγαν από μόνα τους μια θλιβερή ιστορία» έχει εξομολογηθεί ο Αμερικανός ηθοποιός για την πρώτη τους συνάντηση. Το 2002 παντρεύτηκαν, όμως ο τρίτος γάμος της μοναχοκόρης του Elvis Presley κράτησε μόνο τρεισήμισι μήνες.

Η τραγική αυτοκτονία του γιου της

Το 2020 βίωσε την απόλυτη τραγωδία στη ζωή της, όταν ο γιος της Μπέντζαμιν μόλις στα 27 του χρόνια αυτοκτόνησε αυτοπυροβολούμενος στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. «Το να χάνει ένας γονιός το παιδί του είναι πραγματικά ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί να συμβεί. Μπορώ να θυμηθώ κάποιες φορές στη ζωή μου που είχα γνωρίσει άλλους γονείς που είχαν χάσει και εκείνοι το παιδί τους. Παρόλο που θα μπορούσα να είμαι εκεί για εκείνους όταν συνέβη, εγώ τους απέφευγα και δεν ασχολήθηκα μαζί τους γιατί ουσιαστικά αντιπροσώπευαν τον μεγαλύτερο φόβο μου» είχε πει η ίδια μιλώντας για το πώς βίωσε την αυτοκτονία του γιου της. Η Lisa Marie Presley προτιμούσε να μην αντιμετωπίζει τον πόνο της, αποφεύγοντας να διαχειριστεί.