Luke Perry: Τι δήλωσαν οι συμπρωταγωνιστές του για τον θάνατό του;
Κόσμος

Luke Perry: Τι δήλωσαν οι συμπρωταγωνιστές του για τον θάνατό του;

Luke Perry: Τι δήλωσαν οι συμπρωταγωνιστές του για τον θάνατό του;

Θρηνούν οι συμπρωταγωνιστές του πρόωρα χαμένου Luke Perry, ο οποίος χθες έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 52 ετών από βαρύτατο εγκεφαλικό.

Ο ηθοποιός πέθανε περιστοιχισμένος από την οικογένειά του, όπως έγινε γνωστό σε επίσημη ανακοίνωση.

Συγκλονισμένη η Shannen Doherty

Η συμπρωταγωνίστρια του Luke και αγαπημένη του “Μπρέντα” στη σειρά δήλωσε στο αμερικανικό People:

“Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είμαι συγκλονισμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις με τον Luke που με κάνουν να χαμογελώ και θα είναι για πάντα αποτυπωμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου”, αναφέρει η Shannen.

“Ο Luke ήταν έξυπνος, ήσυχος , ταπεινός και πολυσύνθετος άνθρωπος με χρυσή καρδιά και ακεραιότητα. Στη μάχη μου με τον καρκίνο με βρήκε και επανασυνδεθήκαμε πιο σοφοί και μεγαλύτεροι”, αναφέρει χαρακτηριστικά. “Έχουμε μια ξεχωριστή αγάπη ο ένας για τον άλλον συμμετέχοντας στο 90210 αλλά και γενικά στη ζωή. Θέλαμε να ξαναδουλέψουμε μαζί και να δημιουργήσουμε κάτι με νόημα για τους φανς μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο”, δήλωσε.

Μάλιστα, την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Perry νοσηλεύεται είχε κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση συμπαράστασης στον φίλο της:

https://www.instagram.com/p/BubsonSB5ks/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι δήλωσαν τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής παρέας;

Μιλώντας στο People, η Tori Spelling έγραψε: “Είμαι σε τρομερό σοκ και συντετριμμένη. Λυπάμαι για τα παιδιά του που λάτρευε πέρα από λέξεις. Ήταν τόσο περήφανος για τον Jack και την Sophie. Ο Luke ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς και ταπεινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είμαι ευγνώμων για τα χρόνια της φιλίας μας. Ήταν πραγματικά οικογένεια για μένα, προστάτης και αδελφός. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια που βιώνουν οι άνθρωποί του”.

Ο Ian Ziering τον αποχαιρέτησε με μία εξίσου όμορφη και συγκινητική ανάρτηση: “Θεέ μου, δώσε του μία θέση δίπλα σου, την αξίζει”, έγραψε.

https://www.instagram.com/p/BumLbVqAiGy/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Jennie Garth σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Η καρδιά μου έσπασε. Σήμαινε τόσα πολλά σε τόσους πολλούς. Πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Συλλυπούμαι βαθύτατα την οικογένειά του και όσους τον αγαπούσαν. Τρομερή απώλεια”.

Αλλά και η Gabrielle Carteris ανέβασε στο Instagram φωτογραφία για να αποχαιρετήσει τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της: “Αγαπημένε Luke, είμαι τόσο συντετριμμένη και δεν έχω λόγια. Εσύ, φίλε μου, ήσουν μια αγαθή ψυχή και άφησες το στίγμα σου. Η αγάπη μου και οι προσευχές μου στην οικογένειά σου και σε όσους σε αγαπούσαν”.

https://www.instagram.com/p/Bumk9hxBYyA/?utm_source=ig_web_copy_link