Madonna: “Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι καυτός!”
Κόσμος

Madonna: “Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι καυτός!”

Madonna: “Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι καυτός!”

Η Madonna βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The Tonight Show, του Jimmy Fallon, στα πλαίσια της προώθησης της περιοδείας της, Madame X.

Η “βασίλισσα” της pop, θυμήθηκε την προηγούμενη φορά που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή τον Ιούνιο του 2016, όταν στα παρασκήνια γνώρισε από κοντά τον τότε Πρόεδρο της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα. Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ω Θεέ μου, αυτή ήταν η πιο αγχωτική στιγμή στη ζωή μου. Είχα πεταλούδες στο στομάχι μου. Ένιωσα ολοκληρωτικά και απόλυτα ερωτοχτυπημένη. Πνιγόμουν. Είναι τόσο ‘καυτός’… Συγνώμη!”

Ο παρουσιαστής τότε επιβεβαίωσε ότι η Madonna φλέρταρε με τον Αμερικανό Πρόεδρο όταν τον γνώρισε και μιμήθηκε τον Ομπάμα κάνοντάς της μία χειραψία.

Ο Fallon αμέσως μετά είπε: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ που του είπες ‘Είστε ο μόνος λόγος που βρίσκομαι σε αυτήν την εκπομπή’. Σε καταλαβαίνω, ήμουν κι εγώ εκεί.”

Νωρίτερα η Madonna νίκησε κατά κράτος σε μια δοκιμασία όπου οι δυο τους χόρεψαν, φορώντας στολές με φωτάκια νέον.

Μάλιστα τον κορόιδεψε για τις χορευτικές του ικανότητες, λέγοντάς του ότι ο χορός του είναι σαν σωματική κωμωδία.

Όπως είπε: “Ένας καλός κωμικός πρέπει να ξέρει να χορεύει. Χρειάζεσαι και νέο κομμωτή, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.”

Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτά καθώς σχολίασε και την ανοιχτόχρωμη γαλάζια γραβάτα του. Ο Fallon υπερασπίστηκε τη στιλιστική του επιλογή, τονίζοντας ότι η γραβάτα του ήταν καλοκαιρινή, τραγουδώντας παράλληλα το τραγούδι Summertime. Η 60χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε μαζί του και του έκανε πρόταση γάμου λέγοντας: “Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε. Αυτός είναι ο λόγος που φοράω βέλο.”

Ο παρουσιαστής απάντησε ότι πρέπει να μιλήσουν στη σύζυγό του και θα βρουν κάποια λύση.