Maria Menounos: Αποκάλυψε το νέο πρόβλημα υγείας της μητέρας της
Κόσμος

Maria Menounos: Αποκάλυψε το νέο πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Maria Menounos: Αποκάλυψε το νέο πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Η Maria Menounos μίλησε στην διαδικτυακή της εκπομπή Better Together για το νέο πρόβλημα υγείας της μητέρας της, Λίτσας.

Η Menounos αποκάλυψε ότι επανήλθε ο όγκος στο κεφάλι της μητέρας της λίγους μήνες αφότου η Μaria και η οικογένειά της είχαν γιορτάσει το γεγονός ότι η μητέρα της είναι καθαρή εδώ και τρία χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο μάλιστα η Λίτσα Μενούνος έγινε 65 ετών και όπως είναι φυσικό η οικογένειά της ήταν πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι δεν είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/B1T2I5_JOuy/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Λίτσα Μενούνος πάσχει από γλοιοβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

“Ήταν δύσκολη στιγμή”

“Ανακαλύψαμε πρόσφατα ότι επέστρεψε ο όγκος στη μητέρα μου”, είπε. “Όταν έχεις γλοιοβλάστωμα αυτό είναι κάτι -ας πούμε- αναμενόμενο αλλά δεν θέλεις να συμβεί. Ήταν λίγο δύσκολη η στιγμή”.

Η Menounos εξήγησε ότι οι εξετάσεις αίματος της μητέρας έδειξαν πως η ικανότητα των λευκών αιμοσφαιρίων της να “σκοτώνουν” έπεσε πάρα πολύ πιθανότητα εξαιτίας της επανεμφάνισης του όγκου.

H ηθοποιός και δημοσιογράφος άφησε αιχμές για το αμερικανικό Σύστημα Υγείας καθώς αποκάλυψε ότι η μητέρα της πήγε για θεραπεία στο Μεξικό όπως και πριν από τρία χρόνια.

“Είναι αστείο, το σύστημα υγείας μας εξαιτίας οικονομικών περιορισμών και τόσων άλλων, σου κάνει εξετάσεις όπως το θυρεοειδή και τη χοληστερίνη, δεν τσεκάρει τους δείκτες φλεγμονής κι άλλα τέτοια”, είπε.

“Στο Μεξικό όμως τσεκάρουν τα πάντα” δήλωσε με νόημα. ” Επίσης κάνουν όλα όσα χρειάζεται το ανοσοποιητικό σου για να ανέβει όπως ανοσοθεραπείες και εγχύσεις βιταμίνης C. Επομένως είμαι ενθουσιασμένη για την προοπτική του τι θα κάνουν για να γίνει καλά”, τόνισε η Menounos.

“Πραγματικά θέλουμε να αποφύγουμε την ακτινοθεραπεία” εξήγησε και συμπλήρωσε ότι ενώ η μητέρα της επρόκειτο να χειρουργηθεί ξανά, ο γιατρός της αποφάσισε ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνην.

Αυτό όμως χαροποίησε την Menounos καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι τη σημαίνει χειρουργείο στον εγκέφαλο, μιας και η ίδια πέρασε ένα ενώ η μητέρα της πάλευε με τον καρκίνο.