Mark Ronson: “Το Shallow ήταν σαν ψυχοθεραπεία”
Κόσμος

Mark Ronson: “Το Shallow ήταν σαν ψυχοθεραπεία”

Mark Ronson: “Το Shallow ήταν σαν ψυχοθεραπεία”

Ο μουσικός παραγωγός Mark Ronson διαπίστωσε ότι, όταν έγραφε το τραγούδι Shallow για την ταινία A Star is Born ήταν σαν έκανε ψυχοθεραπεία.

Το τραγούδι, το οποίο βραβεύτηκε με Oscar φέτος, βοήθησε τον ίδιο και τη Lady Gaga να διαχειριστούν τη διάλυση των σχέσεών τους.

https://www.instagram.com/p/BuSlXf0gy8x/?utm_source=ig_web_copy_link

«Όλοι βιώσαμε άσχημες καταστάσεις σε επίπεδο σχέσεων» ανέφερε στο WSJ ο Ronson, ο οποίος έγραψε το τραγούδι μαζί με τη Lady Gaga.

Την περίοδο που έγραφαν το τραγούδι το 2016 ο Ronson χώρισε από τη σύζυγό του και η Lady Gaga είχε προβλήματα στη σχέση με τον τότε αρραβωνιαστικό της Taylor Kinney.

«Όλοι θέλαμε να βάλουμε τα προβλήματά μας σε αυτό το τραγούδι. Η διαδικασία ήταν ενός είδους θεραπεία, παρ’ ότι υπάρχει τόσο πόνος σε αυτό το τραγούδι» τόνισε.

Ο Ronson, μουσικός, στιχουργός, μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός ο οποίος προς το παρόν σημειώνει επιτυχία με τη Miley Cyrus με το τραγούδι Nothing Breaks Like a Heart δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να γράψει τραγούδια για προβλήματα αγάπης και σχέσεων.

https://www.instagram.com/p/BuOzJ9cA-mM/

«Δεν θέλω να φαίνεται ότι εκμεταλλεύομαι κάτι» λέει, αναφερόμενος στο διαζύγιό του από τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζοζεφίν ντε Λα Μπομ.

Ωστόσο, είναι θέμα του καινούργιου του άλμπουμ Love and Feelings. «

Το γεγονός είναι ότι πέρασα αυτά τα πράγματα και ότι έπρεπε να κάνω ένα δίσκο. Αυτά έπρεπε να συνδυαστούν σε κάποιο σημείο», ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ