Meg Ryan: «Επίσημα» αρραβωνιασμένη με τον John Mellencamp
Κόσμος

Meg Ryan: «Επίσημα» αρραβωνιασμένη με τον John Mellencamp

Meg Ryan: «Επίσημα» αρραβωνιασμένη με τον John Mellencamp

Η Meg Ryan αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε με τον τραγουδιστή των Pink Houses, John Mellencamp. Η σχέση τους, με τα σκαμπανεβάσματά της, κρατάει από το 2010 κι ήρθε η στιγμή να επισημοποιηθεί.

Η 56χρονη Meg Ryan ήταν παντρεμένη για μια δεκαετία με τον ηθοποιό Dennis Quaid, με τον οποίο απέκτησε κι ένα γιο, τον Jack. Λίγο πριν χωρίσουν, διατηρούσε δεσμό με τον Russel Crowe. Το 2006 υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από την Κίνα κι έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Ο 67χρονος John Mellencamp έχει αδυναμία στις ωραίες γυναίκες, μιας και κατά καιρούς είχε σχέσεις με διάφορα μοντέλα. Έχει κάνει στη ζωή του 3 γάμους κι έχει 5 παιδιά. Μία από τις κόρες του, μάλιστα, συμμετέχει στο show “Real Housewives of Beverly Hills”.

Οι δύο stars ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2010, αλλά τέσσερα χρόνια μετά χώρισαν. Κατά τη διάρκεια του χωρισμού, ο Mellencamp έκανε άλλη σχέση. Ωστόσο, το 2017 τα ξαναβρήκαν κι από τότε είναι αχώριστοι. Πριν 2 μήνες άρχισαν οι πρώτες φήμες περί αρραβώνων, αλλά κανείς δεν επιβεβαίωνε το γεγονός.

Όμως, επειδή ζούμε στην εποχή του Instagram, η Meg Ryan αποφάσισε να το μοιραστεί εκεί με τους φίλους της. Έφτιαξε, λοιπόν, μια παιδική ζωγραφιά με τονισμένα τα χαρακτηριστικά του καθενός, όπως τα μαλλιά της και η κιθάρα του, που κρατιούνται από το χέρι. Η λεζάντα της φωτογραφίας “Engaged” (αρραβωνιασμένοι) δε χρίζει επιπλέον εξηγήσεων.

https://www.instagram.com/p/Bp7Vsz-BO20/?utm_source=ig_web_copy_link