Meghan – Harry: Άρχισε η “κανονική” ζωή στον Καναδά με βόλτες στο δάσος
Κόσμος

Meghan – Harry: Άρχισε η “κανονική” ζωή στον Καναδά με βόλτες στο δάσος

Meghan – Harry: Άρχισε η “κανονική” ζωή στον Καναδά με βόλτες στο δάσος

O Δούκας γύρισε στην οικογένειά του

Ο Δούκας του Sussex έφθασε μετά από μεγάλο διάστημα στον Καναδά για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την σύζυγό του Meghan και τον γιο τους, Archie μετά το περιβόητο Megxit.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News πρόβαλε πλάνα που δείχνουν τον Harry να φθάνει στη Νήσο Βανκούβερ λίγες μόλις ημέρες μετά τη συμφωνία με την γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και με άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του ζεύγους, πέρασαν έξι εβδομάδες στον Καναδά στο τέλος του περασμένου χρόνου προτού επιστρέψουν στη Βρετανία. Στις 10 Ιανουαρίου η Meghan επέστρεψε στον Καναδά.

Η εφημερίδα Daily Mail έγραψε ότι ο Harry προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ με την πτήση 85 της British Airways από το αεροδρόμιο του Λονδίνου Χίθροου περίπου στις 7 μ.μ. τοπική ώρα.

Oι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τον δείχνουν να φοράει τζιν, έναν μπλε σκούφο και να κρατάει ένα σακίδιο πλάτης καθώς κατεβαίνει από το αεροσκάφος συνοδευόμενος από ασφάλεια.

Photo: Backgrid

Photo: Backgrid

Σύμφωνα με το AFP, ένα μίνιβαν τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου για να τον μεταφέρει σε άλλο αεροσκάφος με προορισμό την Βικτόρια όπου το ζευγάρι με τον γιο του είχε περάσει τους δύο τελευταίους μήνες.

Η Meghan είχε θεαθεί νωρίτερα με τον γιο της και τους δύο άνδρες της βασιλικής φρουράς να βγάζουν βόλτα τα αγαπημένα της σκυλιά στη γειτονιά που θα μείνει η οικογένεια.

https://www.youtube.com/watch?v=BTd9LFv5CJs

Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα έκανε κάποιες επισκέψεις στο Βανκούβερ σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για γυναίκες και κορίτσια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, το ζεύγος αναζητεί να αγοράσει μια παραλιακή κατοικία στο Βανκούβερ ή στο Τορόντο, όπου η Meghan έζησε πολλά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Suits.