Meghan-Harry: Υπέγραψαν συνεργασία με τον ατζέντη του Barack Obama
Κόσμος

Meghan-Harry: Υπέγραψαν συνεργασία με τον ατζέντη του Barack Obama

Meghan-Harry: Υπέγραψαν συνεργασία με τον ατζέντη του Barack Obama

Οργανώνουν τα επόμενα βήματά τους

Το επόμενο βήμα στο να οργανώσουν τη ζωή τους αλλά κυρίως τα οικονομικά τους έκαναν ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan.

To ζευγάρι υπέγραψε με ένα πρακτορείο που συνεργάζεται με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Βarack Obama και άλλους διακεκριμένους πελάτες, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους.

Έτσι, από δω και στο εξής θα εκπροωπούνται από το Harry Walker Agency, με έδρα στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το παράδειγμα διασήμων όπως oι Obama, οι Clinton αλλά και η Oprah Winfrey.

Η κίνηση αυτή είναι ένα από τα πρώτα σημαντικά βήματα που κάνουν o Harry και η Meghan για την επί πληρωμή επαγγελματική σταδιοδρομία τους, εκτός της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αφότου ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους τον Ιανουάριο να ακολουθήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να την χρηματοδοτούν μόνοι τους.

Οι ομιλίες που θα εκφωνεί το ζευγάρι θα επικεντρώνονται σε θέματα, όπως η φυλετική δικαιοσύνη, η ισότητα των φύλων, το περιβάλλον και η ψυχική υγεία, ένα σημαντικό θέμα για τον πρίγκιπα Χάρι, που έχει μιλήσει δημοσίως για τη μάχη του με τη θλίψη μετά τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Θα συμμετέχουν σε συζητήσεις και θα εκφωνούν ομιλίες σε φόρουμ μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά και φυσικά θα αμοίβονται αναλόγως.

Οι ομιλίες και οι διαλέξεις για πρόσωπα υψηλού κύρους όπως είναι οι πρώην Πρόεδροι είναι εξαιρετικά προσοδοφόρες.

Τα «μεγάλα ονόματα» των ομιλητών μπορούν να κερδίσουν έως και 6ψήφιες αμοιβές για μια μονάχα εμφάνιση, κάτι που στην παρούσα φάση θα ήταν πολύ χρήσιμο για το ζευγάρι που πρέπει να καλύψει τα αυξημένα έξοδά του.