Meghan Markle: Απαγόρευσε στον Πρίγκιπα Harry να επιστρέψει στη Βρετανία!
Κόσμος

Meghan Markle: Απαγόρευσε στον Πρίγκιπα Harry να επιστρέψει στη Βρετανία!

Meghan Markle: Απαγόρευσε στον Πρίγκιπα Harry να επιστρέψει στη Βρετανία!

"Φρένο" στα σχέδια του Δούκα

H Meghan Markle φέρεται να έχει απαγορεύσει στον Πρίγκιπα Ηarry να ταξιδέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να δει τον ασθενή πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της βρετανικής Daily Mail.

Ο Κάρολος, 71 ετών, διαγνώστηκε και νοσεί με κορονοϊό όπως ανακοινώθηκε πριν από δύο ημέρες και βρίσκεται σε απομόνωση στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία μαζί με τη σύζυγό του.

Η πηγή της Daily Mail δήλωσε στην εφημερίδα ότι η Δούκισσα του Sussex είπε στον Harry πως δεν συμφωνεί να ταξιδέψει προς οποιονδήποτε προορισμό και υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις αυτή τη στιγμή.

“Η Meghan είπε ότι ο Harry έχει επικοινωνία με τον πατέρα του. Φυσικά και είναι απογοητευμένος. Και οι δύο είναι επειδή έχουν μάθει να δρουν και θέλουν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα για να βοηθήσουν” ανέφερε η πηγή της εφημερίδας.

Ο Harry είδε τον πατέρα του μέσα στον Μάρτιο γιατελευταία φορά πριν αναχωρήσει για τον Καναδά όπου διαμένει σε έπαυλη στο Vancouver Island με τη Meghan και τον γιο τους, Archie.

Η Meghan και ο Harry βρίσκονται σε απομόνωση στον Καναδά και έχουν επιβάλει αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής στο προσωπικό τους, όπως η χρήση γαντιών.

Η πηγή της Daily Mail ανέφερε ότι η Δούκισσα εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της ότι ο άντρας της αισθάνεται “αβοήθητος” και “προβληματισμένος” τόσο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ όσο και για την ασθένεια του πατέρα του. Επικοινωνεί όμως τακτικά και με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ αλλά και τη Βασίλισσα.

Μάλιστα, η Meghan φέρεται να είπε ότι αυτή η παγκόσμια κρίση έφερε όλη τη βασιλική οικογένεια πιο κοντά, ιδιαίτερα τον Harry και τον αδελφό του.