Meghan Markle: Νέο teaser της συνέντευξής της την ώρα που ο Πρίγκιπας Φίλιππος αναρρώνει από επέμβαση στην καρδιά
Κόσμος

Meghan Markle: Νέο teaser της συνέντευξής της την ώρα που ο Πρίγκιπας Φίλιππος αναρρώνει από επέμβαση στην καρδιά

Meghan Markle: Νέο teaser της συνέντευξής της την ώρα που ο Πρίγκιπας Φίλιππος αναρρώνει από επέμβαση στην καρδιά

Βοά ο βρετανικός Τύπος

Αναρρώνει μετά από επέμβαση στην καρδιά ο 99χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου υποβλήθηκε χθες σε επιτυχή επέμβαση για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση στο νοσοκομείο St Bartholomew», ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ, χρησιμοποιώντας τον επίσημο τίτλο του Φίλιππου, προσθέτοντας ότι «θα παραμείνει στο νοσοκομείο για θεραπεία, ανάπαυση και ανάρρωση για αρκετές ημέρες».

Την ίδια στιγμή, ένα νέο teaser της πολυαναμενόμενης συνέντευξης της Meghan και του Harry δόθηκε στη δημοσιότητα, στο οποίο η Markle κατηγορεί το Παλάτι για ψεύδη.

Ο Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου λόγω αδιαθεσίας προκειμένου να λάβει αγωγή για αδιευκρίνιστη, μη σχετιζόμενη με την COVID-19, λοίμωξη.

Τη Δευτέρα μεταφέρθηκε σε διαφορετικό νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο, με το παλάτι να ανακοινώνει ότι θα υποβαλλόταν σε καρδιολογικές εξετάσεις και ότι θα συνέχιζε να λαμβάνει θεραπεία για τη λοίμωξη.

Kανονικά η προβολή της συνέντευξης

Η συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας θα μεταδοθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ και τη Δευτέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο παρά τις σφοδρές αντιδράσεις από το βρετανικό κοινό και τον βρετανικό Τύπο ότι το timing είναι τελείως λάθος όταν ο Φίλιππος είναι ακόμα στο νοσοκομείο.

Το κανάλι ITV  που θα την προβάλλει επιβεβαίωσε ότι θα προβληθεί κανονικά και ότι πλήρωσε ένα εκατομμύριο λίρες για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα.

Μάλιστα η συνέντευξη τελικά δεν θα είναι 90λεπτη αλλά θα έχει διάρκεια 2 ώρες και θα μεταδοθεί μεταξύ 9 και 11 το βράδυ (ώρα Αγγλίας).

Στο νέο teaser, η Oprah Winfrey ρωτά τη Δούκισσα πώς νιώθει που ακούσει το Παλάτι την αλήθεια της.

«Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν ότι μετά από τόσον καιρό θα ήμασταν απλώς σιωπηλοί. Αν υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που παίζει το Παλάτι για να διαιωνίσει τα ψεύδη εναντίον μας και αν αυτό έρχεται με κίνδυνο απώλειας πραγμάτων εκεί είναι πολλά που έχουν χαθεί ήδη».

Το teaser έρχεται μία μέρα μετά τις κατηγορίες που διέρρευσαν στον Τύπο για κακομεταχείριση των υπαλλήλων της από τη Markle όσο ζούσε στην Αγγλία.

https://streamable.com/zrrppv