Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Νέες αποκαλύψεις για τις «ψυχρές» σχέσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας
Κόσμος

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Νέες αποκαλύψεις για τις «ψυχρές» σχέσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Νέες αποκαλύψεις για τις «ψυχρές» σχέσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Η ζήλια των Sussex τους οδήγησε στη ρήξη...

Η νέα βιογραφία «Finding Freedom -Βρίσκοντας την Ελευθερία», αναμένεται να «ανάψει φωτιές» με τις αποκαλύψεις για τη σχέση των Sussex με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, οι ψυχρές σχέσεις της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William οφείλονται στον παραγκωνισμό που ένιωσε το ζευγάρι από τα βασιλικά καθήκοντα.

Οι ρόλοι που είχαν αναλάβει ήταν υποδεέστεροι με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει τη ρήξη στις σχέσεις τους. Μάλιστα το χάσμα φαίνεται πως θα παραμείνει αγεφύρωτο αν σκεφτεί κανείς ότι τα ζευγάρια συνομίλησαν ελάχιστα μεταξύ τους στη διάρκεια ενός αρραβώνα στο Westminster Abbey παρόλο που είχαν να ειδωθούν πολλούς μήνες.

Το βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και θα δημοσιεύεται σε συνέχειες στους Times και Sunday Times. Και μπορεί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έδωσαν πληροφορίες για τη συγγραφή της βιογραφίας, ωστόσο όλοι γνωρίζουν τις στενές σχέσεις που διατηρούν με τους βασιλικούς βιογράφους Οmid Scobie και Carolyn Durand.

«Όσο αυξανόταν η δημοτικότητά τους, άλλο τόσο μεγάλωνε και η δυσκολία τους να καταλάβουν γιατί τόσοι λίγοι μέσα στο Παλάτι πρόσεχαν τα συμφέροντά τους.

Ήταν βασικός πόλος έλξης για την βασιλική οικογένεια», αναφέρεται στο βιβλίο ενώ σε άλλο σημείο του καθίσταται σαφές ότι ο πρίγκιπας Harry ένιωθε απροστάτευτος.

Όταν έπειτα από μεγάλη σκέψη το ζευγάρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παλάτι και ενώ ο πρίγκιπας Harry ζητούσε να δει τη γιαγιά του και βασίλισσα Ελισάβετ, η πόρτα της ήταν κλειστή. Οι σύμβουλοί της τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να τον δει μέχρι το τέλος του μήνα!

Σε απόσπασμα που δημοσιεύουν οι Times, οι συγγραφείς γράφουν πως το ζευγάρι επιστρέφοντας αεροπορικώς στη Βρετανία «άρχισαν να φλερτάρουν με την ιδέα του να κατευθυνθούν από το αεροδρόμιο απευθείας στη Βασίλισσα για τη δουν».

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι το τεταμένο κλίμα αποφάσισαν να μην το κάνουν.

Στις 8 Ιανουαρίου το ζευγάρι ανακοίνωσε τα μελλοντικά του σχέδια μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο instagram. Σύμφωνα με τους συγγραφείς: «Σύμβουλοι και μέλη της οικογένειας γνώριζαν πως το ζευγάρι ήθελε να αποχωρήσει αλλά η ιστοσελίδα, που ανέφερε λεπτομέρειες σαν να πρόκειται για τελειωμένη συμφωνία, έφερε τη βασίλισσα σε δύσκολη θέση».