Meghan Markle vs Kate Middleton: Δούκισσα του Sussex ή Δούκισσα του Cambridge;  Οι ομοιότητες και οι διαφορές των δύο γυναικών
Κόσμος

Meghan Markle vs Kate Middleton: Δούκισσα του Sussex ή Δούκισσα του Cambridge; Οι ομοιότητες και οι διαφορές των δύο γυναικών

Meghan Markle vs Kate Middleton: Δούκισσα του Sussex ή Δούκισσα του Cambridge;  Οι ομοιότητες και οι διαφορές των δύο γυναικών

Το απόλυτο crash test ανάμεσα σε δύο δούκισσες που έχουν αγαπηθεί

Μετά τον πρόωρο χαμό της μητέρας τους οι πρίγκιπες William και Harry μεγάλωσαν απότομα.

Τα δύο αδέρφια στήριξαν ο ένας τον άλλον, ώσπου μεγάλωσαν, παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένειες και οι ισορροπίες μεταξύ τους άλλαξαν.

Όλα τα φώτα της προσοχής έχουν στραφεί πάνω στην Kate Middleton και τη Meghan Markle.

Οι δύο δούκισσες αποτελούν το αγαπημένο θέμα σύγκρισης από τον Τύπο, με τα δημοσιεύματα να ρίχνουν λάδι στη φωτιά κάθε τρεις και λίγο.

Παρ’ όλα αυτά οι ομοιότητες των δύο γυναικών είναι περισσότερες από τις διαφορές τους.

Τόσο η Kate, όσο και η Meghan δεν έχουν ευγενική καταγωγή, αλλά προέρχονται από ταπεινές αστικές οικογένειες με εργαζόμενους γονείς.

Και οι δύο γυναίκες έχουν  ένα σοβαρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, ενώ τα media τις κυνήγησαν ανηλεώς.

Ο τύπος είχε δώσει το παρατσούκλι Waity Katie στην Kate το διάστημα της πολύχρονης σχέσης της με τον πρίγκιπα William, ενώ η Meghan Markle είδε την οικογένειά της να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Η μεγάλη διαφορά τους είναι πως η δούκισσα του Cambridge είχε εξ αρχής την εύνοια του παλατιού, ενώ η Meghan Markle  έπρεπε να παλέψει για να κερδίσει την αποδοχή της βασιλικής οικογένειας, καθώς ήταν ηθοποιός, Αμερικανή και διαζευγμένη.

Όπως και να έχει όμως, όποιες και αν  είναι οι ομοιότητες και οι αντιθέσεις, τόσο η Meghan, όσο και η Kate αποτελούν δυναμικές γυναίκες που είναι αποφασισμένες να αφήσουν το στίγμα τους στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.