Mel B: «O Eddie Murphy είναι ο έρωτας της ζωής μου»
Κόσμος

Mel B: «O Eddie Murphy είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Mel B: «O Eddie Murphy είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning Britain, έδωσε η Mel B, όπου μίλησε για την σχέση της με τον, πρώην σύντροφό της, Eddie Murphy.

Το αστέρι των Spice Girls μίλησε για τους παλιούς έρωτες και φυσικά στάθηκε στον γνωστό ηθοποιό που το ειδύλλιο τους ξεκίνησε το 2006. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, 11 ετών.

Η Mel B μίλησε και για την αυτοβιογραφία της, Brutally Honest. Στο βιβλίο της δηλώνει πως ο Eddie είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής της. «Πάντα θα είναι. Δεν είχα μιλήσει σχετικά με αυτό πριν την κυκλοφορία του βιβλίου, αλλά θέλω να το επισημάνω, γιατί πολλοί άνθρωποι είχαν μια διαστρεβλωμένη άποψη για το τι συνέβη πραγματικά μεταξύ μας. Σε τελική ανάλυση έχουμε μια όμορφη κόρη μαζί, η οποία είναι 11 ετών και τώρα που εργάζομαι, μένει μαζί του».

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Ο Mel είπε στην εκπομπή και για την πρώτη γνωριμία τους. «Είχα πάει σπίτι του για δείπνο και η έλξη ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο μεγάλη που έφυγα…» είπε γελώντας. «Ο Eddie είναι αξιαγάπητο πρόσωπο, γεμάτος σεβασμό, παλαιάς κοπής και είναι πολύ της οικογένειας».

Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η ίδια είπε πως είναι σε μια πολύ ωραία και σοβαρή σχέση, αυτή την περίοδο! Επιλέον, τόνισε πως η γυναίκα του, Paige Butcher, είναι έγκυος στο δεύτερό τους παιδί και δέκατο συνολικά για τον Eddie Murphy, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περαιτέρω.

Οι Spice Girls (πλην της Victoria Beckham) ετοιμάζονται για περιοδεία το ερχόμενο καλοκαίρι, με τα πρώτα promo βίντεο να έχουν ήδη κατακλύσει τα social media.