Michelle Obama: Καλεσμένος στο πρώτο της podcast o… Barack Obama!
Κόσμος

Michelle Obama: Καλεσμένος στο πρώτο της podcast o… Barack Obama!

Michelle Obama: Καλεσμένος στο πρώτο της podcast o… Barack Obama!

H σύζυγος του τέως Προέδρου των ΗΠΑ θα του πάρει συνέντευξη

Πρεμιέρα της νέας σειράς του Spotify Podcast θα κάνει η Michelle Obama στις 29 Ιουλίου. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της; Ο Barack Obama θα κάτσει στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις της.

Η σειρά θα αφορά τις σχέσεις που διαμορφώνουν τους ανθρώπους (φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) αλλά και τη σχέση που αναπτύσσει ο καθένας με τον ίδιο του τον εαυτό.

Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου, η συζήτηση των Obama θα επικεντρωθεί στην «κοινότητα, την αγάπη που ενισχύει τη σχέση και τη ζωή τους μετά τον Λευκό Οίκο».

Πριν από το ντεμπούτο του podcast, η Οbama μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της εισαγωγής του πρώτου επεισοδίου, όπου εξηγεί πώς προέκυψε η ιδέα για τη σειρά ενώ συνομιλεί με οικογενειακά και φιλικά πρόσωπο για το πώς είναι η ζωή της έπειτα από οκτώ χρόνια στον Λευκό Οίκο.

Μεταξύ άλλων η Obama αναφέρεται στη συνομιλία της με τον Barack: «Σήμερα, θα ξεκινήσουμε συζητώντας μια από αυτές τις σχέσεις που μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνει κατανοητή.

Αυτή είναι η σχέση μας με τις κοινότητές μας και τη χώρα μας. Μερικές φορές αυτή η σχέση μπορεί να είναι πηγή εκπλήρωσης ή νοήματος ή χαράς.

Άλλες φορές μπορεί να προκαλέσει ερωτήσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τις απαντήσεις. Αυτό για το οποίο μιλάμε είναι για τη θέση μας σε αυτόν τον κόσμο. Πώς νιώθουμε γι’ αυτό και τι μπορούμε να κάνουμε με τη δύναμη που έχουμε».

Δείτε το teaser: