Mickey Rourke: Αγνώριστος από τις πλαστικές
Κόσμος

Mickey Rourke: Αγνώριστος από τις πλαστικές

Mickey Rourke: Αγνώριστος από τις πλαστικές

Την πιο περίεργη εμφάνισή του στην τηλεόραση πραγματοποίησε ο 66χρονος Αμερικανός ηθοποιός Mickey Rourke στην πρεμιέρα της εκπομπής Good Morning Britain, με οικοδεσπότες τον Piers Morgan και τη Susanna Reid στο ITV.

Φορώντας ένα στενό μαύρο πουκάμισο, μισάνοιχτο μέχρι το στήθος για να φαίνονται τα τατουάζ του, καπέλο καουμπόικο, και έχοντας στην αγκαλιά ένα από τα σκυλιά του, ο Rourke έμοιαζε αγνώριστος.

https://www.instagram.com/p/B15fhfgnrPe/?utm_source=ig_web_copy_link

Το πρόσωπο του ηθοποιού, που υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς της μεγάλης οθόνης, φαίνεται πως έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο οι τηλεθεατές και έσπευσαν να καυτηριάσουν στα social media.

Πέρα όμως από την εμφάνιση του Mickey, εντύπωση προκάλεσε η συνολική παρουσία του, καθώς έδειχνε αμήχανος και απαντούσε μπερδεμένα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού, στο οποίο παραδέχεται πως ο ψυχαναλυτής του ήταν αυτός που τον έπεισε να δεχθεί το ρόλο στην ταινία “ο Παλαιστής” το 2008, ρόλος που του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο BAFTA, και μια υποψηφιότητα για Oscar.

“Ποιος είναι αυτός; Δεν μοιάζει καθόλου στον Mickey Rourke» και «Ακούγεται σαν τον Mickey Rourke. Δεν μοιάζει καθόλου σε αυτόν, τι έχει κάνει»; ήταν κάποια από τα σχόλια που έγραψαν οι χρήστες του Twitter, με άλλους να αναρωτιούνται «Τι στο καλό έπαθε το πρόσωπο του Mickey Rourke;» και «Τι έκανε στο πρόσωπό του;». Κάποιος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικός, λέγοντας «μην τον βάλετε κάπου κοντά που έχει ζέστη, γιατί το πρόσωπό του θα λιώσει».

https://twitter.com/thedkohara/status/1168425711775993856