Miley Cyrus: Παραδέχτηκε μία μία τις “αμαρτίες” του παρελθόντος, όχι όμως ότι απάτησε τον Liam
Κόσμος

Miley Cyrus: Παραδέχτηκε μία μία τις “αμαρτίες” του παρελθόντος, όχι όμως ότι απάτησε τον Liam

Miley Cyrus: Παραδέχτηκε μία μία τις “αμαρτίες” του παρελθόντος, όχι όμως ότι απάτησε τον Liam

Η Miley Cyrus απάντησε μέσω Twitter στις επικρίσεις που δέχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την κατηγορούν ότι απάτησε τον ηθοποιό Liam Hemsworth, από τον οποίο χώρισε πρόσφατα.

“Μπορώ να δεχτώ ότι η ζωή που διάλεξα να έχω σημαίνει ότι πρέπει να είμαι συνεχώς ξεκάθαρη με τους θαυμαστές μου, τους οποίους αγαπώ. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ, είναι ότι μου λένε ότι ψεύδομαι στο θέμα ενός εγκλήματος που δεν διέπραξα”, έγραψε.

Η 26χρονη Αμερικανίδα είπε ότι δεν είναι άγγελος και απαρίθμησε ένα ένα τα «κατορθώματα» της νιότης της.

“Δεν είναι μυστικό ότι παρτάριζα στην εφηβεία μου και στα 20 μου. Όχι μόνο κάπνισα αλλά και υπερασπίστηκα την κάνναβη, πειραματίστηκα με ναρκωτικά, το μεγαλύτερό μου τραγούδι έχει να κάνει για το ότι χόρευα υπό την επήρεια και σνιφάριζα γραμμές στο μπάνιο”.

“Τα ‘σκάτωσα’ και απάτησα στις σχέσεις μου όταν ήμουν νεότερη” ομολόγησε.

Ακόμη έγραψε ότι έχασε ένα τεράστιο συμβόλαιο με την Walmart στα 17 της γιατί είχε καπνίσει “από bong” (πίπα που χρησιμοποιείται για την κατανάλωση κάνναβης), ότι την πέταξαν έξω από ένα ξενοδοχείο στην Τρανσυλβανία γιατί πρόσφερε και έγλειψε ένα γλυκό σε σχήμα πέους στον Liam.

“Χόρεψα και ισορρόπησα γυμνή πάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης”, δηλώνει αναφερόμενη στο βιντεοκλίπ του Wrecking Ball, της επιτυχίας της του 2013, με το οποίο από τη “Χάνα Μοντάνα”, που είχε υποδυθεί και την είχε αναδείξει σε ίνδαλμα των εφήβων, εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα εκκεντρική ποπ τραγουδίστρια που προβάλλει απελευθερωμένα τη σεξουαλικότητά της και τον φεμινισμό της.

“Αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις ο Liam και εγώ συμφιλιωθήκαμε, ήμουν αφοσιωμένη και ειλικρινής. Δεν υπάρχουν μυστικά εδώ. Έμαθα από κάθε εμπειρία της ζωής μου. Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να είμαι γιατί είναι βαρετό. Μεγάλωσα μπροστά σας αλλά στην τελική ΜΕΓΑΛΩΣΑ”, έγραψε.

“Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας μιας απιστίας”, διαβεβαιώνει.

“Έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για μένα και να αφήσω πίσω μια ζωή που ανήκει στο παρελθόν. Διανύω την πιο ευτυχή και υγιή περίοδο της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι χορεύω προκλητικά twerk (αισθησιακό χορό με έντονες κινήσεις των γλουτών), ότι καπνίζω κάνναβη, ότι είμαι μια άξεστη χωριάτισσα, αλλά δεν είμαι ψεύτρα”, έγραψε αφήνοντας υπόνοιες για τα όσα ακούστηκαν ότι ο Liam αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

“Είμαι περήφανη να πω ότι απλώς είμαι σε πολύ διαφορετικό σημείο στη ζωή μου από ό,τι ήμουν στα νιάτα μου”.

Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 10 χρόνια θυελλώδους σχέσης και μόλις οκτώ μήνες γάμου. Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018.

Η Cyrus δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Elle ότι “δεν ταυτίζεται με το στερεότυπο της παντρεμένης γυναίκας” και ότι “προσελκύεται πολύ από το γυναικείο φύλο”. Όταν ήταν μικρότερη, αυτοπροσδιοριζόταν “πανσεξουαλική”.

Ο 29χρονος Αυστραλός έκανε αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τετάρτη, επικαλούμενος αγεφύρωτες διαφορές.

Η στήριξη ήρθε από τη Madonna

H Μadonna ήταν αυτή που απάντησε σε ένα από τα tweets της και έσπευσε να τη στηρίξει.

Άλλωστε η κοινή τους ερμηνεία στο MTV Unplugged το 2014 είχε αφήσει εποχή.

“Δόξα τω Θεώ! Είσαι άνθρωπος! Μια γυναίκα με εμπειρίες. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι!” της είπε.