Νέοι μπελάδες για την Britney Spears: Για ποιον λόγο της έκαναν μήνυση;
Κόσμος

Νέοι μπελάδες για την Britney Spears: Για ποιον λόγο της έκαναν μήνυση;

Νέοι μπελάδες για την Britney Spears: Για ποιον λόγο της έκαναν μήνυση;

Πριν προλάβει να πάρει μία ανάσα βρέθηκε και πάλι με μπλεξίματα

Πάνω που η Britney Spears πήρε μία ανάσα ελευθερίας μετά την παραίτηση του πατέρα της από την κηδεμονία της, η ποπ σταρ βρέθηκε και πάλι στο «μάτι του κυκλώνα» αυτή τη φορά με την κατηγορία της… χειροδικίας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της dog sitter των δύο της σκύλων, τα τετράποδα της τραγουδίστριας βρίσκονταν για καιρό σε άσχημη κατάσταση καθώς ήταν αφυδατωμένα και υποσιτισμένα. Έτσι, η ίδια θέλοντας να τα σώσει τα πήρε εν αγνοία της Spears και τα πήγε για περίθαλψη σε κτηνίατρο.

Μόλις κατάλαβε την απουσία τους η 39χρονη τραγουδιστρια υποπτεύθηκε πως πίσω από την εξαφάνισή τους κρύβεται ο πατέρας της αφού και στο παρελθόν είχε προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια, εκείνη τη φορά με τα παιδιά της.

Εν τέλει, η dog sitter επέστρεψε στο σπίτι και έδειξε στη Spears φωτογραφίες και βίντεο από τα σκυλιά της στην άσχημη κατάσταση που βρίσκονταν. Η Spears εξοργίστηκε, προσπάθησε να της πάρει το κινητό για να διαγράψει τα αρχεία και τη χτύπησε. Αυτή είναι η εκδοχή της υπαλλήλου, βέβαια, καθώς η πλευρά της Spears αρνείται ότι υπήρξε οποιαδήποτε χειροδικία.

Η dog sitter κατέθεσε μήνυση και έτσι, όπως αναφέρει το TMZ, οι δύο γυναίκες, θα βρεθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους .