Neymar: Στη δημοσιότητα βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου κατηγορείται ότι βίασε νεαρό μοντέλο
Κόσμος

Neymar: Στη δημοσιότητα βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου κατηγορείται ότι βίασε νεαρό μοντέλο

Neymar: Στη δημοσιότητα βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου κατηγορείται ότι βίασε νεαρό μοντέλο

Νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση βιασμού από τον ποδοσφαιριστή Neymar.

Η 26χρονη Nadjila Trinidad Mendes de Souza, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της χώρας της τον βιασμό της από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κυκλοφόρησε, λοιπόν, ένα βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου φαίνεται ο Neymar και το νεαρό μοντέλο να ξαπλώνουν στο κρεβάτι φορώντας τα ρούχα τους.

Μετά από λίγο η κοπέλα σηκώνεται από το κρεβάτι και οι δυο τους φαίνεται να τσακώνονται. Προκαλεί ερωτηματικά ποιος και γιατί τοποθέτησε την κάμερα στο δωμάτιο.

Η Nadjila   παραχώρησε χθες συνέντευξη στην εκπομπή Conexao Reporter του SBT και έδωσε τη δική της εκδοχή.

Παραδέχτηκε αρχικά ότι ένιωθε έλξη για τον Neymar λέγοντας: «Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο».

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά, χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. Ανέφερε σχετικά:

«Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δε θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα ‘σταμάτα, σταμάτα, όχι, εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε. Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε».

O νεαρός ποδοσφαιριστής δημοσιοποίησε μηνύματα και φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα για να αποδείξει ότι ό,τι έγινε μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Αυτή η κίνησή του όμως του προκάλεσε προβλήματα με τις γαλλικές αρχές.

Η παραβίαση  της νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων μπορεί να τιμωρηθεί με 1 έως 5 έτη κάθειρξης.

Δείτε το video: