Nick Jonas: Ο πιο καλοντυμένος άνδρας του 2018
Κόσμος

Nick Jonas: Ο πιο καλοντυμένος άνδρας του 2018

Nick Jonas: Ο πιο καλοντυμένος άνδρας του 2018

Ο τραγουδιστής Nick Jonas αναδείχθηκε ως ο άνδρας με το καλύτερο στυλ από το περιοδικό GQ αφήνοντας πίσω τον «The Rock». Από το περιοδικό ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή ότι ο 26χρονος τραγουδιστής και νεόνυμφος κέρδισε τον τίτλο του άνδρα με το καλύτερο στυλ νικώντας άλλους 64 άνδρες σε ψηφοφορία αναγνωστών του GQ.

Σε δημοσίευμα του περιοδικού στο οποίο παρουσιάστηκε ο τραγουδιστής ως νικητής αναφέρεται: «Ο Nick Jonas ήταν έκπληξη, ωστόσο είναι ο άνδρας που ξέρει τι να φορέσει σε κάθε περίσταση».

Ο λαμπερός γάμος του με την Priyanka Chopra

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την ηθοποιού του Bollywood πριν λίγες μέρες και ο γάμος του χολιγουντιανού ζευγαριού ήταν διπλός, καθότι είχε χριστιανική και ινδική τελετή, η οποία περιελάμβανε την τελετή puja (που έλαβε μέρος στην πατρίδα της μαμάς της νύφης), την τελετή sangeet (μια τελετή με διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού μεταξύ των δύο οικογενειών και των φίλων του ζευγαριού), την τελετή mehndi (μια ιδιωτική τελετή όπου η νύφη κάνει παραδοσιακά τατουάζ με χέννα στα χέρια στις παλάμες και στα χέρια της) και την τελετή haldi (που λέγεται ότι ξορκίζει τα κακά πνεύματα από το ζευγάρι).

Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές του στον πρόσφατο γάμο του, το περιοδικό σημειώνει ότι είναι μετρ του στυλ στις καλύτερές του εκδοχές.

Οι star που άφησε πίσω του

Ο Dwayne Douglas Johnson γνωστός ως The Rock, Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής, ο οποίος έχασε στην ημιτελική φάση, τόνισε ότι η αναμέτρηση ήταν μεταξύ ενός «σπουδαίου νεόνυμφου» και «ενός σπουδαίου φαλακρού, διαζευγμένου τύπου».

Άλλοι άνδρες που έφτασαν μία ανάσα από τον τίτλο ήταν οι ηθοποιοί Ryan Reynolds, Jeffrey Lynn “Jeff” Goldblum, Rami Malek και οι τραγουδιστές, Shawn Mendes, John Legend και A$AP Rocky.

Ο Nick Jonas σχολιάζοντας τη διάκριση ευχαρίστησε για την τιμή και εξύμνησε τους αντιπάλους τους, έγραψε στα social media: «Ας είναι οι θεοί του στυλ μαζί σας την επόμενη χρονιά»

Πηγή: ΑΠΕ