Nicki Minaj: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται για να κάνει οικογένεια
Κόσμος

Nicki Minaj: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται για να κάνει οικογένεια

Nicki Minaj: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται για να κάνει οικογένεια

Η Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj αιφνιδίασε σήμερα τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται από την καλλιτεχνική σκηνή προκειμένου να κάνει οικογένεια.

Η 36χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για το προκλητικό στιλ της και τα τραγούδια της όπως το Anaconda, είναι αρραβωνιασμένη με έναν πρώην κατάδικο και μάλιστα έχουν εκδώσει άδειες γάμου.

Η Minaj όμως φέρεται να έχει ήδη παντρευτεί τον Kenneth Petty, όπως ονομάζεται ο σύντροφός της, φήμη που πυροδοτήθηκε από το γεγονός ότι η Minaj άλλαξε το όνομά της στο Twitter σε Mrs Petty.

https://www.instagram.com/p/B2ARiS9nYMa/?utm_source=ig_web_copy_link

“Αποφάσισα να αποχωρήσω και να αποκτήσω οικογένεια”, έγραψε στο Twitter σήμερα.

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1169676721865412608

Από το 2010, η Minaj, η οποία κατάγεται από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σταρ της ραπ, όπως με τον Drake.

Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, λόγω της διαμάχης της με την άλλη επιτυχημένη ράπερ, την Cardi B.

Αναρίθμητοι ράπερ έχουν ανακοινώσει κατά διαστήματα ότι αποχωρούν από τη σκηνή, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από λίγο καιρό κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.