Nicole Kidman: Στην επίδειξης μόδας του Armani με δύο… συζύγους!
Κόσμος

Nicole Kidman: Στην επίδειξης μόδας του Armani με δύο… συζύγους!

Nicole Kidman: Στην επίδειξης μόδας του Armani με δύο… συζύγους!

Η Nicole Kidman βρέθηκε στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας υψηλής ραπτικής, του Giorgio Armani, στo πλαίσιo της Eβδομάδας Mόδας του Παρισιού.

Ο φωτογραφικός φακός τη “συνέλαβε” να έχει το ένα χέρι της στο πόδι του συζύγου της, Keith Urban και το άλλο στο πόδι του τηλεοπτικού της συζύγου, Alexander Skarsgård.

H 52χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή της country μουσικής, Keith Urban, εδώ και 13 χρόνια και έχουν 2 παιδιά.

Με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Alexander Skarsgård, συμπρωταγωνιστούν στην πολύ επιτυχημένη σειρά του δικτύου HBO, Big Little Lies.

Στην σειρά η Kidman υποδύεται μία δικηγόρο που έχει αφήσει την καριέρα της για να αφοσιωθεί στο σύζυγο και τα παιδιά της.

Ο σύζυγος της όμως την κακοποιεί συστηματικά κι εκείνη προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.

Οι δύο συμπρωταγωνιστές έχουν δεθεί πολύ λόγω της σειράς και έχουν γίνει φίλοι.

Μάλιστα η Nicole είχε προκαλέσει αίσθηση το 2017 όταν φίλησε τον συμπρωταγωνιστή της στο στόμα, κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Emmy.

O Skarsgård τότε κέρδισε το βραβείο Emmy καλύτερου ηθοποιού, για τη συμμετοχή του στη σειρά και η Kidman τον επιβράβευσε με αυτόν τον τρόπο.

Η ηθοποιός δικαιολόγησε αυτήν την αυθόρμητη πράξη της δηλώνοντας στο περιοδικό W:

“Υπήρχαν στιγμές στα γυρίσματα που τα πράγματα ήταν πολύ τεταμένα. Όμως εκείνος κι εγώ επικοινωνούσαμε. Έπρεπε να υπάρχει ασφάλεια, ειλικρίνεια και ευαλωτότητα μεταξύ μας, οπότε έχουμε διαφορετικό δέσιμο.

Τον έχω φιλήσει πολλές φορές στα γυρίσματα. Όταν τον φίλησα στα βραβεία Emmy ήταν ο τρόπος μου να του πω πόσο πολύ χάρηκα που κέρδισε”.