Ο Harry «σπάει» τη σιωπή του: «Δεν σας εγκαταλείπουμε»
Κόσμος

Ο Harry «σπάει» τη σιωπή του: «Δεν σας εγκαταλείπουμε»

Ο Harry «σπάει» τη σιωπή του: «Δεν σας εγκαταλείπουμε»

Ο Δούκας του Sussex μίλησε για πρώτη φορά μετά το Megxit

Δημόσια τοποθέτηση για το περιβόητο Megxit έκανε για πρώτη φορά ο Δούκας του Sussex, Harry.

Μιλώντας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο ίδιος το 2006, το Sentebale charity, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ότι εγκαταλείπει με μεγάλη λύπη τα βασιλικά του καθήκοντα μετά την συμφωνία με την βασίλισσα Ελισάβετ.

“Θέλω να ακούσετε την αλήθεια από εμένα για όση από αυτή μπορώ να μιλήσω όχι ως πρίγκιπας ή ως δούκας, αλλά ως Χάρι. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που αρκετοί από εσάς με είδατε να μεγαλώνω κατά τα τελευταία 35 χρόνια, αλλά με μια πιο ξεκάθαρη προοπτική”, είπε.

“Η Βρετανία είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ”, πρόσθεσε. “Όταν η Μeghan και εγώ παντρευτήκαμε ήμασταν ενθουσιασμένοι. Ήμασταν γεμάτοι ελπίδες και ήμασταν έτοιμοι να υπηρετήσουμε. Για τον λόγο αυτό μού προκαλεί μεγάλη λύπη που έγιναν έτσι τα πράγματα. Η απόφαση που πήρα για τη γυναίκα μου και εμένα να κάνω πίσω δεν έγινε ελαφρά τη καρδία. Προηγήθηκαν μήνες συζητήσεων και χρόνια προκλήσεων και γνωρίζω ότι δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική”, είπε.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν εγκαταλείπουμε και σίγουρα δεν εγκαταλείπουμε εσάς. Η ελπίδα μας ήταν να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τους στρατιωτικούς οργανισμούς μου χωρίς δημόσια χρηματοδότηση. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν. Το δέχτηκα γνωρίζοντας ότι δεν αλλάζει αυτό που είμαι ή πόσο ταγμένος είμαι αλλά ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι με έκανε να αποφασίσω να απομακρύνω την οικογένειά μου από όλα όσα με έμαθαν ώστε να προχωρήσω σε αυτό που ελπίζω ότι θα είναι μια πιο ειρηνική ζωή”.

https://streamable.com/wzghz

Το Netflix ενδιαφέρεται για το ζεύγος

Την ίδια στιγμή, η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix, εξέφρασε ανοιχτά το ενδιαφέρον να εντάξει το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι στο δυναμικό της.
«Ποιος δεν ενδιαφέρεται;» απάντησε ο Τεντ Σαράντος, επικεφαλής της πλατφόρμας, όταν ρωτήθηκε σχετικά, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

«Ναι σίγουρα», δήλωσε ο Σαράντος για την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Μέγκαν και τον Χάρι μετά το Megxit.