Ο… κακομαθημένος βασιλιάς Κάρολος Γ΄: Οι ιδιοτροπίες και οι παράλογες απαιτήσεις του νέου μονάρχη
Κόσμος

Ο… κακομαθημένος βασιλιάς Κάρολος Γ΄: Οι ιδιοτροπίες και οι παράλογες απαιτήσεις του νέου μονάρχη

Ο… κακομαθημένος βασιλιάς Κάρολος Γ΄: Οι ιδιοτροπίες και οι παράλογες απαιτήσεις του νέου μονάρχη

Μεταξύ άλλων πριν επισκεφτεί φίλους του στέλνει φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά τους...

Ευέξαπτος και γεμάτος από παραξενιές φαίνεται πως είναι ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, ο οποίος πριν καλά – καλά αναλάβει τα καθήκοντά του στον βρετανικό θρόνο απασχόλησε εις διπλούν τα Μέσα με τα νεύρα του.

Σύμφωνα με πηγές μέσα στο Παλάτι, ο Κάρολος εκτός από ευέξαπτος είναι και τρομερά κακομαθημένος, ένας άνθρωπος που θέλει να πηγαίνουν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

«Όπου ταξιδεύει ο πρίγκιπας Κάρολος ταξιδεύει και το κουτί με το πρωινό του που περιέχει έξι διαφορετικούς τύπους μελιού, ορισμένα ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του» έχει δηλώσει ο σεφ του παλατιού.

Έχει μάλιστα, την απαίτηση να βρίσκονται δεν συγκεκριμένη θερμοκρασία το τυρί και τα μπισκότα του και φυλάσσονται σε ειδικά σκεύη για να διατηρείται η σωστή θερμοκρασία.

Οι απαιτήσεις του ήταν πολλές από πολύ μικρή ηλικία καθώς όπως αναφέρει ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήθελε να σιδερώνουν μέχρι και τα κορδόνια των παπουτσιών του.

Από πλευρά του ο μπάτλερ της Ελισάβετ αποκάλυψε: «Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, το ίδιο και τα κορδόνια του, το βούλωμα της μπανιέρας πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι χλιαρή στη μισογεμάτη μπανιέρα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι επισκέψεις του σε φίλους καθώς εκτός από το ειδικό μενού του πρωινού του πριν φτάσει ο ίδιος φέρεται να στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά των φίλων του πριν από την άφιξή του.

Μεταξύ αυτών πολλές φορές είναι ένα κρεβάτι, άλλα έπιπλα, ακόμη και φωτογραφίες του ενώ φέρεται να παίρνει ακόμη και το… δικό του χαρτί υγείας αλλά και κάθισμα τουαλέτας.