Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ψάχνουν για σπίτι!
Κόσμος

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ψάχνουν για σπίτι!

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ψάχνουν για σπίτι!

Ποια είναι η χώρα προτίμησής τους;

Αφού εγκατέλειψαν την κατοικία τους στο Frogmore Cottage μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα, θέλοντας να ζήσουν μια ανεξάρτητη ζωή από τη γραμμή του Buckingham, ήρθε ο καιρός για τον Πρίγκιπα Harry και την σύζυγό του, Meghan, να βρουν το δικό τους σπίτι για να μείνουν.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως οι δυο τους δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα για την πόλη του Los Angeles ώστε να βρουν ένα σπίτι που θα πληροί τις προϋποθέσεις τους.

Μιας και ξεπήδησε από την “αγκαλιά” της γιαγιάς του, ο Harry αποφάσισε μαζί με τη Meghan να εγκατασταθούν τον Ιανουάριο στον Καναδά και αυτήν τη στιγμή μένουν σε μια πολυτελή έπαυλη αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών στη νήσο του Βανκούβερ.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν άλλες βλέψεις για το εγγύς μέλλον, αφού θέλουν να ξενιτευτούν για ακόμη μια φορά και να μετακομίσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα της Markle στην Πόλη των Αγγέλων.

“Αυτό ήθελαν πάντα η Meghan και ο Harry… Να δημιουργήσουν τη δική τους ζωή. Σίγουρα θα ένιωσαν ανακούφιση, όταν έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και ξεκίνησαν να χαράζουν τον δικό τους δρόμο”, ανέφερε μεταξύ άλλων μία κοντινή τους πηγή στο περιοδικό People.

“Τους αρέσει η ζωή στον Καναδά, αλλά ψάχνουν για σπίτι και στο Los Angeles. Λογικά θα πάρουν σπίτια και στα δύο μέρη”, ήταν τα λόγια ενός άλλου ατόμου του στενού τους κύκλου.