Ο Πρίγκηπας Harry τραγούδησε με τον Jon Bon Jovi για καλό σκοπό!
Κόσμος

Ο Πρίγκηπας Harry τραγούδησε με τον Jon Bon Jovi για καλό σκοπό!

Ο Πρίγκηπας Harry τραγούδησε με τον Jon Bon Jovi για καλό σκοπό!

Ένα ντουέτο που σίγουρα θα συζητηθεί!

Καιρό τώρα ακουγόταν ότι κάτι ετοίμαζε ο αντιδραστικός γόνος της βασιλικής οικογένειας με τον frontman των Bon Jovi και όπως είναι φυσικό η περιέργεια είχε χτυπήσει κόκκινο.

Όταν μάθαμε δε ότι πρόκειται για ένα μοναδικό ντουέτο για τους Αγώνες Invictus Games – πρόκειται για αγώνες τραυματιών πολέμου και βετεράνων με θέματα υγείας όπου εμπνευστής είναι ο ίδιος ο Harry- χαρήκαμε ακόμα περισσότερο για τον φιλανθρωπικό σκοπό της συνεργασίας αυτής.

Σήμερα λοιπόν ο Βρετανός Πρίγκηπας Harry και ο Jon Bon Jovi ηχογράφησαν το single για τους φετινούς αγώνες στα Abbey Road Studios και λίγο αργότερα μας χάρισαν απολαυστικά στιγμιότυπα, προσπαθώντας να αναπαραστήσουν το θρυλικό εξώφυλλο των Beatles στην οδό Abbey.

Το τραγούδι τους έχει τον τίτλο Unbroken και παρακολουθήσαμε κάποιες στιγμές από την ηχογράφηση στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα του Sussex στο Instagram αν και δυστυχώς δεν καταφέραμε να ακούσουμε την φωνή του Harry αφού το βίντεο σταματά επίτηδες λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά.

https://www.instagram.com/p/B9G85ybJzbG/

Στο τέλος ο Harry φωτογραφήθηκε μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή και μέλη από την χορωδία των Invictus Games Choir στην κλασική πόζα του εξωφύλλου των Beatles για το άλμπουμ του 1969 και αμέσως τα φωτογραφικά clicks “πήραν φωτιά”.