Ο πρίγκιπας Louis είναι ο νέος σταρ του παλατιού! Τον ακούσαμε για πρώτη φορά να μιλά
Κόσμος

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο νέος σταρ του παλατιού! Τον ακούσαμε για πρώτη φορά να μιλά

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο νέος σταρ του παλατιού! Τον ακούσαμε για πρώτη φορά να μιλά

Ο μικρός πρίγκιπας έκλεψε τις εντυπώσεις στο video που δημοσίευσε το παλάτι

Περήφανοι γονείς για τα τρία παιδιά τους νιώθουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton και στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να περάσουν στον κόσμο της Αγγλίας την εικόνα μιας φυσιολογικής οικογένειας (παρά την πριγκιπική τους ιδιότητα) δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό του Kensington Palace ένα χαριτωμένο video με τα τρία αγγελούδια τους.

Στο video που τράβηξαν ο William και η Kate στους κήπους του παλατιού, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο μόλις 2,5 χρόνων πρίγκιπας Louis θέτουν ερωτήσεις για το φυσικό περιβάλλον στον βετεράνο δημοσιογράφο Sir David Attenborough. Το video δημιουργήθηκε τον Αύγουστο και τα τρία παιδιά το απόλαυσαν πολύ.

Ωστόσο, αυτός που αναδείχθηκε σταρ της «συνέντευξης» δεν ήταν άλλος από τον Βενιαμίν της οικογένειας. Για πρώτη φορά ο κόσμος ακούει την παιδική φωνούλα του πρίγκιπα Louis που ρωτά τον David Attenborough: «Ποιο ζώο σου αρέσει;»

Ο Sir David του απαντά: «Νομίζω οι μαϊμούδες γιατί έχουν πολύ πλάκα! Πηδούν σε όλο τον χώρο και δεν δαγκώνουν. Κάποιες το κάνουν, αλλά αν είσαι προσεκτικός όχι. Έχουν πλάκα και μου αρέσουν πολύ.  Αλλά, πρόσεχε! Δεν μπορείς να έχεις μαϊμούδες στο σπίτι, γιατί ζουν στο δάσος».

Και συμπλήρωσε: «Τι θα μπορούσες, όμως,  να έχεις στο σπίτι (σ.σ. ως ζωάκι;); Τι θα διάλεγες ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι; Είναι δύσκολη ερώτηση. Νομίζω θα ήθελα ένα σκυλάκι».

View this post on Instagram

We’ve got some questions for you, @DavidAttenborough…🌍🕷️🐒

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on