Ο Tom Hanks ξεσπάει: «Ντροπή σας αν δεν φοράτε μάσκα»
Κόσμος

Ο Tom Hanks ξεσπάει: «Ντροπή σας αν δεν φοράτε μάσκα»

Ο Tom Hanks ξεσπάει: «Ντροπή σας αν δεν φοράτε μάσκα»

Απευθύνθηκε στο κοινό σε αυστηρό τόνο

O Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson ήταν από τους πρώτους διάσημους που νόσησαν από κορονοϊό. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών, κατάφεραν να το ξεπεράσουν και φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό για τη δυσάρεστη εμπειρία τους.

Και μπορεί να μην έχουμε συνηθίσει τον Tom Hanks σε αυστηρούς τόνους, ωστόσο αυτή τη φορά πήρε τον λόγο και μίλησε ιδιαίτερα έντονα για την πανδημία. Στα πλαίσια της προώθησης της επερχόμενης ταινίας του, «Greyhound», που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου και συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου, ο Tom Hanks αναφέρθηκε στη λανθασμένη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων απέναντι στη νόσο.

«Πραγματικά υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να φτάσουμε στο αύριο. Να φοράμε μάσκα, να τηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας. Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, που αν κάποιοι δεν μπορούν αυτά τα τρία πράγματα να τα εφαρμόσουν απλά σκέφτομαι “ντροπή σας”.

Κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι τα στοιχειώδη. Αν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, δεν οδηγείτε υπερβολικά γρήγορα, χρησιμοποιείτε το φλας και αποφεύγετε να χτυπάτε πεζούς. Θεέ μου, είναι η κοινή λογική», τόνισε.