Οι Χολιγουντιανοί σταρ που αντιστέκονται σθεναρά στον «πυρετό» των social media
Κόσμος

Οι Χολιγουντιανοί σταρ που αντιστέκονται σθεναρά στον «πυρετό» των social media

Οι Χολιγουντιανοί σταρ που αντιστέκονται σθεναρά στον «πυρετό» των social media

Από τον Brad Pitt και την Kate Winslet μέχρι τον George Clooney και τον Robert Pattinson

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αναμφίβολα ένας θαυμαστός κόσμος στον κυβερνοχώρο που δίνει τεράστιες δυνατότητες στους χρήστες τόσο για να προωθηθούν επαγγελματικά όσο και για να περάσουνε ευχάριστα τον χρόνο τους. Διόλου απίθανο που έχουν κατακλύσει πια την καθημερινότητά μας αν και δεν είναι λίγες οι φορές που χάνεται το μέτρο με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Μεγάλη αδυναμία του έχουν και οι celebrities σε κάθε γωνιά της γης αφού μέσα από αυτά «χτίζουν» επαφή με το κοινό τους χώρια που έχουν ένα δικό τους προσωπικό βήμα κάθε φορά που θέλουν να εκφραστούν.

Από αυτόν τον διαδικτυακό «χορό» φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν και διάσημοι που ακόμα αντιστέκονται στον σοσιαλμιντιακό «πυρετό» διατηρώντας είτε τις επιφυλάξεις τους ή έχοντας μία πιο ρομαντική αντίληψη για το τι σημαίνει ανθρώπινη επικοινωνία.

Ανάμεσά τους πρωτοκλασάτα ονόματα και του Χόλιγουντ όπως ο Brad Pitt, η Mila Kunis, η Kate Winslet, ο Robert Pattinson, η Scarlett Johansson και ο George Clooney. Από την άλλη, υπήρξαν κι εκείνοι που ενώ ενέδωσαν από περιέργεια και άνοιξαν λογαριασμό σύντομα το μετάνιωσαν όπως η Keira Knightley που απενεργοποίησε το προφίλ της μετά από 12 ώρες λειτουργίας…

Πώς σχολιάζουν όλοι αυτά τον πυρετό των κοινωνικών δικτύων και γιατί δεν θέλουν καμία σχέση μαζί τους;

https://streamable.com/mh3sil