Oscars 2020: Άρχισαν τα στοιχήματα για τους νικητές
Κόσμος

Oscars 2020: Άρχισαν τα στοιχήματα για τους νικητές

Oscars 2020: Άρχισαν τα στοιχήματα για τους νικητές

Αν και η κινηματογραφική χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί και τα Oscars είναι ακόμα μακριά, τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν από τώρα για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα φύγουν από την τελετή των βραβείων μαζί με το χρυσό αγαλματάκι.

Μετά τον Leonardo DiCaprio, τώρα έρχεται και η υποψηφιότητα του Joaquin Phoenix για τη συμμετοχή του στην ταινία «Τζόκερ», ο οποίος και ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο.

Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων Oddschecker το γεγονός ότι η ταινία «Τζόκερ» θα λάβει μέρος σε δύο φεστιβάλ κινηματογράφου, αυτό της Βενετίας και αργότερα στου Τορόντο, κάτι σπάνιο για ταινίες που βασίζονται σε ιστορίες κόμικς, δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα στον Phoenix για να λάβει το βραβείο A’ Aντρικού Ρόλου στα Oscars του 2020.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες το Oddschecker πιστεύει ότι ισχυρές υποψηφιότητες είναι αυτές της Penelope Cruz, της Nicole Kidman, της Helen Mirren και της Saoirse Ronan.

Οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν όταν θα πλησιάζει η τελετή απονομής που θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Πηγή: ΑΠΕ