Paris Hilton: «Τόσα χρόνια έπαιζα τη χαζή…»
Κόσμος

Paris Hilton: «Τόσα χρόνια έπαιζα τη χαζή…»

Paris Hilton: «Τόσα χρόνια έπαιζα τη χαζή…»

Μίλησε με την... αληθινή της φωνή προκαλώντας έκπληξη στους φαν της

Ένας ρόλος ήταν η περσόνα που παρακολουθούσαμε όλα αυτά τα χρόνια από τη «χρυσή» κληρονόμο, Paris Hilton.

Οι αποκαλύψεις πολλές και όλες διά στόματος της ίδιας της βαθύπλουτης απογόνου των Hilton – με τις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες – στο νέο ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή της , This Is Paris.

Αυτή τη φορά, ένα ακόμα σοκ περίμενε τους θαυμαστές της ανά την υφήλιο καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αυστραλιανή εκπομπή Sunrise αποφάσισε να μιλήσει με την πραγματική της φωνή και όχι την «μωρουδίστικη» που την είχαμε συνηθίσει σε όλη την πορεία της.

Απευθυνόμενη στους οικοδεσπότες της εκπομπής η Paris τόνισε πως εξαρχής έπαιζε έναν χαρακτήρα, εντελώς διαφορετικό από τη δική της ιδιοσυγκρασία και όλα για χάρη του θεάματος.

«Έπαιζα τη χαζή ξανθιά. Ο πραγματικός εαυτός μου είναι ευφυέστατος. Απλά είμαι πολύ καλή στο να υποδύομαι την ανόητη», είπε και πρόσθεσε:
«Δεν θέλω να με θυμούνται σαν μία ελαφρόμυαλη αλλά ως μία δεινή επιχειρηματία που είμαι». Μάλλον, άργησε κάποια χρόνια για να το ξεκαθαρίσει θα πούμε εμείς…

Και όλα αυτά χωρίς την ψιλή – εκνευριστική ενίοτε – baby φωνή της κάνοντας πολλούς fans να σχολιάζουν το αξιοπερίεργο θέαμα στα social media.