Paris Jackson – Gabriel Glenn: Χώρισαν λόγω ασυμφωνίας… ζωδίων!
Κόσμος

Paris Jackson – Gabriel Glenn: Χώρισαν λόγω ασυμφωνίας… ζωδίων!

Paris Jackson – Gabriel Glenn: Χώρισαν λόγω ασυμφωνίας… ζωδίων!

Γι΄αυτό προσοχή στα ταιριάσματα!

Και πάλι single!

Μόλις 2 χρόνια κράτησε η σχέση της Paris Jackson με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Gabriel Glenn.

Η είδηση του χωρισμού τους έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ που πρωταγωνιστούσαν στο Facebook Watch. Στο φινάλε, η κόρη του Michael Jackson άφησε να εννοηθεί ότι πλέον εκείνη και ο Glenn πρόκειται να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Κι όλα αυτά λόγω ασυμφωνίας ζωδίων αφού το πείσμα της ως Ιχθύς τα βρήκε δύσκολα με το “ταυρίσιο” πείσμα του συντρόφου της, πράγμα που τους έφερνε διαρκώς σε συγκρούσεις.

“Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των Ιχθύς είναι ότι είμαστε ανυπόμονοι. Με τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάμε έχουμε την υπομονή ενός αγίου. Αλλά είχαμε μία πολύ ιδιαίτερη δυναμική… Πάντα ήξερα ότι είμαι πεισματάρα και γνώριζα ότι κι εκείνος ήταν πεισματάρης γιατί είναι Ταύρος”, ακούγεται να λέει στο τελευταίο επεισόδιο η Jackson.

Από την άλλη, μιλώντας στην κάμερα ο Glenn έδειξε ότι έχει καλές προθέσεις του για να κρατήσουν φιλικές σχέσεις και γιατί όχι να συνεργαστούν στο μέλλον φτιάχνοντας μαζί μία μπάντα.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Θέλω να μεγαλώσω και να εξελιχθώ σε έναν καλύτερο άνθρωπο και μία καλύτερη μουσικό. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς τον Gabe” συμπλήρωσε η 22χροη τραγουδίστρια. “Ο Gabe μου έδειξε ότι υπάρχει πράγματι η αγάπη εκεί έξω κι όχι μόνο στις ταινίες και δεν είναι πάντα τόσο όμορφη όπως τις ταινίες. Έχει αφήσει το σημάδι του στη ζωή μου και στην καρδιά μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν”, κατέληξε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2018 όταν εκείνος τραγουδούσε με το συγκρότημά του στο Rainbow Bar & Grill στo Δυτικό Hollywood και λίγο καιρό αργότερα ήταν μαζί.