Phil Collins: Απαγορεύει στον Τραμπ να παίζει τη μουσική του στις περιοδείες του
Κόσμος

Phil Collins: Απαγορεύει στον Τραμπ να παίζει τη μουσική του στις περιοδείες του

Phil Collins: Απαγορεύει στον Τραμπ να παίζει τη μουσική του στις περιοδείες του

Δεύτερη φορά που γίνεται σύσταση στον Πρόεδρο

Πολύ ενοχλημένος είναι ο Phil Collins καθώς προσπαθεί να μην συνδεθεί το όνομά του με τον Πρόεδρο Τραμπ και την προεκλογική του καμπάνια.

Ο λόγος; Ο Τραμπ χρησιμοποιεί στην προεκλογική του playlist το κομμάτι In The Air Tonight, το οποίο ακούγεται από τα μεγάφωνα κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του ομιλιών.

Ο τραγουδιστής είχε ήδη εγκαλέσει την ομάδα του Τραμπ -που έπαιξε το τραγούδι στην περιοδεία του στο Des Moines και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις- με επιστολή, που όπως όλα δείχνουν πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων.

Η νομική ομάδα του Collins προχώρησε, λοιπόν, σε διαταγή παύσης χρήσης της μουσικής του τραγουδιστή από τον Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας, όπως αποκάλυψε το TMZ που κατέχει το σχετικό έγγραφο.

Ο Collins, όπως αναφέρει το νομικό έγγραφο που απεστάλη στην ομάδα του Τραμπ, δεν θέλει με οιονδήποτε τρόπο να συνδεθεί το όνομά του τόσο με τον Πρόεδρο όσο και με την καμπάνια του ενώ τον κατηγορεί ότι υποβαθμίζει την πανδημία του κορονοϊού επιλέγοντας το δικό του κομμάτι.

Ο τραγουδιστής ανησυχεί μάλιστα ότι θα κηλιδωθεί η φήμη του εάν συνεχιστεί να ακούγεται το τραγούδι του στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

Τελευταία φορά που το κομμάτι In The Air Tonight ακούστηκε σε προεκλογική ομιλία ήταν στις 14 Οκτωβρίου στην Iowa όπου περιόδευσε ο Πρόεδρος αποδεικνύοντας ότι η ομάδα του δεν έλαβε καθόλου υπόψη τις προηγούμενες απαιτήσεις του τραγουδιστή.