Pink: “Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρή και αληθινή. Είναι αποτυχία της κυβέρνησης που….”
Κόσμος

Pink: “Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρή και αληθινή. Είναι αποτυχία της κυβέρνησης που….”

Pink: “Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρή και αληθινή. Είναι αποτυχία της κυβέρνησης που….”

Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια

Θετική στον κορονονοϊό βρέθηκε η Pink ενώ και ο 3χρονος γιος της Jameson είχε συμπτώματα χωρίς να διευκρινίζει αν βρέθηκε θετικός, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας.

Και οι δυο τους είναι καλά και σε νέα τεστ που έκαναν είναι αρνητικοί πλέον

Σε ένα οργισμένο ποστ, η τραγουδίστρια κατέκρινε το γεγονός ότι τα τεστ δεν είναι διαθέσιμα για όλους και μάλιστα δώρισε 500.000 δολάρια σε νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια για να τιμήσει τη μητέρα της που εργάστηκε εκεί και άλλα 500.000 δολάρια στο ταμείο του Covid-19 που έχει συστήσει ο δήμαρχος του Λος Άντζελες.

“Πριν από δύο εβδομάδες ο τρίχρονος γιος μου Jameson και εγώ εμφανίσαμε κάποια συμπτώματα του Covid-19. Ευτυχώς ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ και το δικό μου ήταν θετικό. Η οικογένειά μου ήδη έμενε μέσα στο σπίτι και συνεχίζουμε να το κάνουμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες μετά τις οδηγίες του γιατρού μας. Πριν από μερικές μέρες ξανακάναμε τεστ και ευτυχώς είμαστε αρνητικοί.

Είναι η απόλυτη φάρσα και αποτυχία της κυβέρνησής μας που τα τεστ δεν είναι ευρύτερα προσβάσιμα. Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρή και αληθινή. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι η ασθένεια πλήττει και νέους και ηλικιωμένους, και υγιείς και αρρώστους και πλούσιους και φτωχούς και πρέπει τα τεστ να είναι δωρεάν, ευρύτερα προσβάσιμα για να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους και τις κοινότητές μας.

Σε μια προσπάθεια να στηρίξω τους επαγγελματίες υγείας που μάχονται στην πρώτη γραμμή κάθε μέρα, δωρίζω 500.000 δολάρια στο ταμείο του Temple University Hospital Emergency στη Philadelphia προς τιμή της μητέρας μου, Judy Moore, που εργάστηκε εκεί για 18 χρόνια.

Συμπληρωματικά δωρίζω 500.000 δολάρια στο ταμείο κρίσης για τον Covid-19 του δημάρχου του Λος Άντζελες.

Ευχαριστώ όλους τους επαγγελματίες υγείας και όλους στον κόσμο που εργάζονται σκληρά για να προστατέψουν τους αγαπημένους μας. Είστε οι ήρωές μας.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες: παρακαλώ μείνετε σπίτι. Παρακαλώ. Μείνετε. Σπίτι”, έγραψε.

https://www.instagram.com/p/B-il39tJ57d/