Pink: “Νιώθω συντετριμμένη…”
Κόσμος

Pink: “Νιώθω συντετριμμένη…”

Pink: “Νιώθω συντετριμμένη…”

Έδωσε το καλό παράδειγμα με την κίνησή της

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προσφοράς προχώρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink.

Γνωστή για την ακτιβιστική της δράση, παρακολουθεί από κοντά την οικολογική και όχι μόνο καταστροφή που συντελείται στην Αυστραλία.

Με ανάρτησή της στο Twitter λοιπόν ανακοίνωσε ότι  αποφάσισε να δωρίσει 500.000 δολάρια για να βοηθήσει τις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες που μάχονται στην πρώτη γραμμή των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στην Αυστραλία και προτρέπει και άλλους να το κάνουν αναρτώντας πού μπορούν να απευθυνθούν.

«Νιώθω συντετριμμένη βλέποντας το τι συμβαίνει στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή με τις τρομακτικές πυρκαγιές. Δεσμεύομαι να δωρίσω 500.000 δολάρια απευθείας στις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες που μάχονται τόσο σκληρά στην πρώτη γραμμή. Η καρδιά μου είναι μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους στην Oz”, έγραψε.

Η χώρα αντιμετωπίζει εδώ και εβδομάδες μία από τις πλέον καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της και θρηνεί πολλές ανθρώπινες ζωές, ενώ έχουν καεί περισσότερα από μισό δισεκατομμύρια ζώα. Υπολογίζεται ότι η φωτιά έχει κάψει πάνω από 12,35 εκατομμύρια στρέμματα και έχουν καταστραφεί περισσότερα από 1.500 σπίτια.

Aνάρτηση -χωρίς κάποια χρηματική προσφορά- έκανε και ο Leonardo Di Caprio. Για την ακρίβεια έκανε repost μια ανάρτηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ που ζητούσε πολιτική δράση για τις φωτιές στην Αυστραλία με φόντο ένα καγκουρό που τρέχει για να σωθεί.

https://www.instagram.com/p/B66YX1YlbtA/