Pippa Middleton: Τράβηξε τα βλέμματα η καλλίγραμμη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge
Κόσμος

Pippa Middleton: Τράβηξε τα βλέμματα η καλλίγραμμη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge

Pippa Middleton: Τράβηξε τα βλέμματα η καλλίγραμμη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge

Οι βουτιές της στο St. Barts έκαναν πάταγο!

Παραθερίζουν στο ηλιόλουστο St. Barts οι Middleton και φυσικά -όπως άλλωστε συνέβη και στον γάμο του William και της Kate- η Pippa έχει γίνει πρωτοσέλιδο για το καλλίγραμμο σώμα της.

Μαζί με τον σύζυγό της, τον αδελφό της, James, την αρραβωνιαστικιά του και τη μητέρα τους απόλαυσαν τη θάλασσα και τις βουτιές.

Η οικογένεια παραθερίζει στο ξενοδοχείο που διαθέτει ο αδελφός του συζύγου της 36χρονης Pippa, το Eden Rock.

Ο φακός κατέγραψε τον 32χρονο -εξίσου γοητευτικό- James Middleton να συζητά με την 64χρονη μητέρα του και την αρραβωνιαστικιά του Alizée Thevenet στο φουσκωτό που τους μετέφερε από τη θαλαμηγό στην παραλία.

Την ίδια ώρα, η Pippa -μητέρα ενός παιδιού- βουτούσε στα δροσερά νερά με το 220 λιρών μπικίνι της και το καλογυμνασμένο σώμα της (αποτέλεσμα της αγάπης της για το τένις και τη γυμναστική).

Στο φουσκωτό την περίμεναν ο 44χρονος σύζυγός της, James Matthews που επίσης απόλαυσε μια βουτιά.

Πίσω στην Αγγλία από την άλλη, η αδελφή της, Kate ήταν υποχρεωμένη όπως ορίζει το πρωτόκολλο να κάνει Χριστούγεννα στο χειμερινό ανάκτορο της Βασίλισσας, όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πρίγκιπας William θα την αποζημιώσει.

Σχεδιάζει ήδη πολυτελείς διακοπές μαζί με τα παιδιά τους για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στις 9 Ιανουαρίου.

«Ο William θέλει να περάσει μαζί με την οικογένειά του, μακριά από όλα, σε ένα ταξίδι, όχι ακριβό, στο Μυστίκ (νησί στον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες) ως έκπληξη για την Kate. Μια μεγάλη έκπληξη», δηλώνει πηγή στο περιοδικό Life & Style.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το ζευγάρι με τα παιδιά του θα “μείνουν σε μία έπαυλη, με επτά υπνοδωμάτια, με πισίνα, ιδιωτικό σεφ, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο και γήπεδο τένις”.

Φωτογραφίες: Mega, Abaca