Πού βρίσκεται η Βασίλισσα Ελισάβετ εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού;
Κόσμος

Πού βρίσκεται η Βασίλισσα Ελισάβετ εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού;

Πού βρίσκεται η Βασίλισσα Ελισάβετ εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού;

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της;

Καθώς στην Αγγλία τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται, τα ξένα Μέσα έσπευσαν να κάνουν το δικό τους ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, καθότι σε δύο μήνες από τώρα θα κλείσει το 94ο έτος της ζωής της και ανήκει ξεκάθαρα στις ευπαθείς ομάδες.

Δημοσίευμα της The Sun ήθελε τη Βασίλισσα και τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο, να έχουν αποχωριστεί το παλάτι του Buckingham με σκοπό να μπουν σε καραντίνα στο κάστρο του Windsor.

Συγκεκριμένα, βασιλική πηγή δήλωσε:  «Είναι καλά στην υγεία της, αλλά θεωρήθηκε καλύτερο να φύγει από το παλάτι. Πολλά μέλη του προσωπικού της είναι σε πανικό λόγω του κορονοϊού. Η Βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με αρκετό κόσμο εκεί μέχρι πρόσφατα. Αλλά σε λίγο κλείνει τα 94 και οι σύμβουλοί της πιστεύουν πως είναι καλύτερο να απομακρυνθεί για λίγο».

Οι νεότερες πληροφορίες την ήθελαν να παραμένει στο παλάτι του Buckingham ενώ τα μέτρα που έχει πάρει μέχρι στιγμής σχετίζονται με τις προγραμματισμένες επισκέψεις της στο Cheshire και το Camden, οι οποίες αναβλήθηκαν.

Τελικά όμως, με ανακοίνωση του Παλατιού, η Βασίλισσα από την Πέμπτη ουσιαστικά μετακομίζει στο Κάστρο του Ουίνδσορ μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο όπου και θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι ακυρώνει τα ετήσια πάρτι που γίνονται τον Μάιο και τον Ιούνιο στους βασιλικούς κήπους, τα οποία μετατίθενται σε άλλες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.