Πρίγκιπας Andrew: Αντιμέτωπος με ισχυρισμούς ότι είχε πάνω από 1.000 γυναίκες
Κόσμος

Πρίγκιπας Andrew: Αντιμέτωπος με ισχυρισμούς ότι είχε πάνω από 1.000 γυναίκες

Πρίγκιπας Andrew: Αντιμέτωπος με ισχυρισμούς ότι είχε πάνω από 1.000 γυναίκες

Ο πρίγκιπας Andrew αντιμετωπίζει ισχυρισμούς ότι είχε περισσότερες από 1.000 γυαίκες, μετά την αυτοκτονία του Αμερικανού χρηματιστή, στις 10 Αυγούστου ο οποίος είχε προφυλακιστεί εν αναμονή της δίκης του για σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων.

Σύμφωνα με τη Sun, οι στενοί του φίλοι λένε ότι το σεξ είναι «μεγάλο πράγμα» στη ζωή του Πρίγκιπα Andrew, αν και επέμειναν ότι δεν είναι «νεαρά κορίτσια».

Ο Δούκας της Υόρκης έχει αντιμετωπίσει έντονο έλεγχο τις τελευταίες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της στενής σχέσης του με τον παιδεραστή Epstein, με φωτογραφίες που τον δείχνουν με το χέρι του γύρω από τη μέση της «σκλάβας του σεξ» Βιρτζίνια Ρόμπερτς, τότε ηλικίας 17 ετών. Ωστόσο, ο Andrew, σύμφωνα με τον φίλο,  ποτέ δεν έχει κοιμηθεί με έφηβες.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Δούκας της Υόρκης έχει ισορροπήσει έναν τρόπο ζωής “playboy” με τα βασιλικά του καθήκοντα και ευθύνες στην οικογένειά του.

Η προφανής επιθυμία του Andrew για νέες σχέσεις είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ξαναπαντρευτεί τη Sarah Ferguson, αν και το πρώην ζευγάρι παραμένει κοντά.

Ένας φίλος είπε: «Δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν παίρνει και δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά, αλλά το σεξ είναι το μεγάλο πράγμα στη ζωή του. Ήταν γνωστός ως Randy Andy για έναν λόγο όταν ήταν νεότερος και ποτέ δεν σταμάτησε. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο ως πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου και για άλλα βασιλικά καθήκοντα του έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει μερικές όμορφες γυναίκες, ευκαιρίες τις οποίες είχε εκμεταλλευτεί».

Ο πρίγκιπας Andrew γνώρισε τον Epstein στη δεκαετία του 1990 και παρέμεινε φίλος του ακόμη και όταν ο χρηματοδότης εξέτισε ποινή 13 μηνών για σεξουαλική εκμετάλλευση με ανήλικα κορίτσια.

Η «σκλάβα του σεξ» του Epstein, Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ισχυρίστηκε στα δικαστικά έγγραφα ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον Δούκα της Υόρκης όταν ήταν 17 ετών.

Ισχυρίστηκε ότι ο Andrew κοιμήθηκε μαζί της τρεις φορές, ωστόσο το βασίλειο αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Και ο στενός φίλος του επέμεινε ότι, παρόλο που είχε «συνδέσμους» με περισσότερες από 1.000 γυναίκες, δεν ενδιαφερόταν για έφηβες, καθώς οι όμορφες γυναίκες τον βρίσκουν «ελκυστικό».

Το παλάτι του Buckingham δήλωσε την περασμένη εβδομάδα: «Ο Δούκας της Υόρκης έχει τρομοκρατηθεί από τις πρόσφατες αναφορές για τα εικαζόμενα εγκλήματα του Jeffrey Epstein … και η πρόταση που θα εγκρίνει, θα συμμετάσχει ή θα ενθαρρύνει οποιαδήποτε συμπεριφορά είναι αποτρόπαια».