Πρίγκιπας Χάρι – Δούκισσα Μέγκαν: Θα κάνουν μόνο δύο παιδιά
Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Δούκισσα Μέγκαν: Θα κάνουν μόνο δύο παιδιά

Πρίγκιπας Χάρι – Δούκισσα Μέγκαν: Θα κάνουν μόνο δύο παιδιά

Το περασμένο Μάιο ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα Μέγκαν έγιναν γονείς στον Άρτσι, με το ζευγάρι να αλλάζει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.

Ο Δούκας του Sussex παραχώρησε μια συνέντευξη στη διάσημη Βρετανίδα Jane Goodall, για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, στο οποίο η σύζυγός του είναι η guest editor, γεγονός που δημιούργησε ποικίλα σχόλια στη Βρετανία.

Ο 34χρονος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ μίλησε για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και τόνισε ότι ο ίδιος με τη Δούκισσα θα κάνουν ακόμα ένα παιδί για να βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Πάντα ήθελα να προσπαθήσω και να διασφαλίσω αυτό, ακόμα και πριν κάνω παιδί και ελπίζω να κάνω παιδιά…» ανέφερε ο Χάρι, προτού τον διακόψει η Goodall λέγοντάς τους «Όχι πάρα πολλά!».

Εκείνος απάντησε: «Δύο, το πολύ! Σκεφτόμουν όμως πάντα: ο πλανήτης είναι δανεικός. Και, ασφαλώς, το να είμαστε τόσο έξυπνοι, όπως είμαστε ή τόσο εξελιγμένοι όπως υποτίθεται είμαστε, θα πρέπει να μπορούμε να αφήσουμε κάτι καλύτερο πίσω για την επόμενη γενιά».

Η στάση του Πρίγκιπα ωστόσο βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή του αδελφού του Ουίλιαμ, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά με την Κέιτ και οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζεται και για τέταρτο παιδί.